Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek bármi összejöhet a héten

Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsésnek érezhetik magukat ezen a héten, mert minden kívánságuk teljesülhet. Te köztük vagy? A horoszkópból megtudod a részleteket.

Július utolsó hetében a Nap az életvidám és magabiztos Oroszlán jelében jár. S bár számos nehéz fényszöget és kihívásokat is jelez a horoszkóp, de nem ezeknek a csillagjegyeknek. Nekik bőven kijut most a jóból, nemcsak napsütés, valódi perzselő nyárra emlékeztető hét vár rájuk, hanem számos örömteli pillanat és lehetőség is.

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint szuper hét vár rád. Most tényleg bármi összejöhet, amire csak vágysz…

A Kos vidámabb hétre nem is vágyhat

Kedves Kos! Szuper lehetőségek várnak rád ezen a héten. Nagyon sok új inspirációt, motivációt és tapasztalatot gyűjthetsz, nem mellesleg végre ismét úgy érzed, minden a várakozásaid szerint alakul. Nem véletlenül, hiszen az Oroszlán hava mindenkor különleges lehetőségeket tartogat számodra. Szó szerint is táncra perdülhetsz. A hangulatod kiváló, tettre késznek érzed magad, s jobbnál jobb ötletekkel van most tele a fejed. Élj a lehetőséggel, és semmi esetre se becsüld alá a látszólag semmiből jött gondolatokat! A legjobb úton jársz a siker felé. Itt az ideje, hogy megéld!

Ezekre a csillagjegyekre szuper hét vár

Ezekre a csillagjegyekre szuper hét vár (fotó: Getty)

Az Oroszlán kihozza magából a legjobbat ezen a héten

Kedves Oroszlán! Talán még magadat is megleped ezen a júliusi héten. Visszatér a magabiztosságod, egyre bizakodóbban tekintesz magadra és a lehetőségekre is. Ne felejts el, ez a mostani a te időszakod, bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz, minden elképzelésedben támogatnak a bolygók. Ha akarod, alapjaiban változtathatod meg az életedet. Sőt, jól is teszed, ha mielőbb élsz a lehetőséggel. Mutasd meg a világnak, hogy milyen bátor vagy, és tedd meg a szükséges lépéseket. Magadért változtatsz. Hozd ki magadból a legtöbbet. Mindent, amit csak lehetséges…

A Nyilas váratlan utazásra szánja magát a héten

Kedves Nyilas! Mit szeretsz a legjobban? Az utazást és a váratlan meglepetéseket? Ezen a héten mindkettőben lehet részed. A legváratlanabb pillanatban érkezhet a visszautasíthatatlan ajánlat, odautazol, ahová a szíved húz. Az elmúlt időszakban nem nagyon találtad a helyedet, s a hangulatodnak sem tett jót a bezártság. A helyzet az, hogy néha le kell mondanod bizonyos dolgokról, hogy még jobb lehetőséget tárhasson eléd az élet. Most megkapod mindazt, amit elveszítettél a múltban… Jól hangzik?  

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top