Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. szeptember 7-13.: Jól indul a hét, aztán jön az újabb fordulat

Szeptember második hete remek lehetőségekkel indul, a hét közepén viszont érkezik az első jelentős és érezhető fordulat. Retrográdba fordul a Mars, újra előidézi a múltat... Heti horoszkóp!

A második szeptemberi hét is bővelkedik fordulatokban, változásokban. A hét eleje csodaszépen alakul, majd csütörtöktől a Mars hátrálni kezd, s bizonyos szempontból mindenkit szembesít a múlttal. Ismét hat bolygó mozog retrográd, vagyis még mindig nem lehet fellélegezni a múlt szorításából. A Jupiter vasárnap némi könnyebbséget és szerencsés fordulatot indít el, mert direktbe fordul, és elindul előre… 

A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket, és a várható eseményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A hét elején olyan bolygó állások lesznek az égen, amelyek kedveznek a pénzügyeidnek és a tervezésnek. Ez a kettő együtt pedig sikereket sejtet. Persze ez nem kaparós sorsjegy, ami azonnal fizet. Csütörtökön bolygód, a Mars hátrálni kezd, ami nosztalgikus hangulatba hozhat téged a következő két hónapban. Nem baj, ha vannak emlékeid, hiszen neked is van múltad. Hétvégén jusson időd a családodra, a szüleidre, különösen az édesanyádra! Rohannak a hetek, hónapok, évek. Ők mindig ott vannak veled, és te velük…

BIKA – heti horoszkóp

Hétfőn, kedden és szerdán olyan bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami számodra a legelőnyösebb konstelláció. Kitűnő esélyeid vannak, hogy végre leszüretelhesd küzdelmeid gyümölcseit. Kitartásod most hozza meg a vágyott sikereket. De ne bízd el magad! Folytasd a megkezdett folyamatot! A hét második felében okosan fogalmazz! Csak olyasmit mondj, írj le, amit később vállalni tudsz. Óvatosan közlekedj hétvégén! Két nap alatt három csúnya bolygószembenállás lesz, amit körültekintéssel ugyanakkor kivédhetsz.

IKREK – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy adminisztratív, kötelező, „nemszeretem” ügyekkel kell bíbelődnöd. Ha van rá pénzed, fizess meg szakembert, aki megcsinálja helyetted! De ha nincs, neked kell megtenned, akár tetszik, akár nem. Szerdán fellélegezhetsz egy levegős konstellációnak köszönhetően, s innentől gördülékenyebben megy minden. Érdemes megbeszélést kezdeményezned, mert könnyen megtalálod a másikkal a közös hangot. A hétvégén hajlamos leszel a pénz miatt aggódni. Nem árt költségvetést készítened, de ne parázz!

Szuper lehetőségekkel indul a hét a horoszkóp szerint

Szuper lehetőségekkel indul a hét a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Irigykedhetnél másokra, mert nekik könnyebb az életük. Mégse tedd! Az irigység lehúzó energia. Inkább örülj a többiekkel, és gratulálj nekik! A hét első felében a bolygók szerint érdemes valakivel jóban lenned. Ő sikeres, és ha a közelében vagy, könnyen „megfertőzhet” téged is. A hét közepén a Mars retrográdba fordul, ami a munkahelyeden régi kolléga, régi munka visszatérést szimbolizálja. Nem fogadod túl lelkesen. Hétvégén érzékeny és sértődékeny leszel. Lehetőleg csak olyan emberekkel találkozz, akik jó hatással vannak rád!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Végre csodásan alakulnak a pénzügyeid a hét elején. Ez nem szerencse kérdése, hanem szorgalmas munka, és sok lemondás eredménye. Megérdemled, hogy kicsit megkönnyebbülj, de persze nem jó, ha azonnal költekezni kezdesz. Csütörtökön a Mars retrográdba fordul, ami régi lehetőség visszatérést mutatja két hónapon belül. Legyél nyitott a korábbi ötletekre! Meg fogsz lepődni, milyen fordulatot tartogat még az életed. Most hétvégén muszáj lazítanod, és töltődnöd, ha nem akarsz lerobbanni. Jobb megelőzni a bajt…

SZŰZ – heti horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna szeptember második hete: egy tökéletes földháromszög áll össze az égen (Bika Hold – Szűz Nap – Bak Jupiter, Szaturnusz, Plútó). Ettől megszáll a béke, a nyugalom, és meggyőződésed, hogy minden jóra fordul. Ez törvényszerűen magával hozza a kedvező folyamatok beindulását. A hétvége előtt ne dőlj hátra, mert most nagyot léphetsz előre! Keresd a kommunikáció mindenféle módját! Ez a hétvége kimondottan kedvez a baráti összejöveteleknek és/vagy hobbinak. Tervezz ilyesmit!

Retrográdba fordul a Mars, és a múltat hozza vissza

Retrográdba fordul a Mars, és a múltat hozza vissza (fotó: Profimedia)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Tanácsos a hét elején stratégiát készítened. Célok és tervek nélkül kicsi az esélye, hogy eléred azt, amire vágysz. Most lesz elég türelmed a föld jegyekben járó bolygóknak köszönhetően (Nap, Hold, Jupiter, Szaturnusz, Plútó). Csütörtökön fura események kezdődnek el: két hónapon belül garantált, hogy találkozol valakivel, aki anno fontos szerepet töltött be az életedben. Derítsd ki, mi a dolgod még vele! Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd, mert sajnos két nap alatt három bolygószembenállás jócskán megviselhet…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Saját érdekedben a hét elején kapcsolódj be minden létező beszélgetésbe, mert fontos információkhoz juthatsz. Három nap alatt öt szuper fényszög nemcsak fontos, hanem kifejezetten hasznos adatokat hoz neked. Csütörtökön bolygód, a Mars hátrálni kezd, ami régi feladatot jelez. Bosszankodhatsz, hiszen azt hitted, már rég túl vagy rajta, de kiderül, hogy mégsem. Két hónapon belül dolgod lesz még ezzel. Hétvégén elemedben leszel, mégis feszültség ütheti fel a fejét: bárkivel beszélsz, vita pattanhat ki, ha nem vigyázol.

NYILAS – heti horoszkóp

Hihetetlennek tartod, hogy kedvezően alakuljon az anyagi helyzeted, pedig a hét elején kirajzolódó bolygóháromszög épp erre utal. Számolj utána, és semmiképp se kezdj kapkodni! A hét közepén lassítanod kéne, máskülönben elrobogsz olyan lehetőség mellett, amely hosszú távú megoldást jelenthetne. A retrográd Mars segít neked csütörtöktől két hónapon belül. Gyászos hangulatba kerülhetsz a hétvégén, mert valaki kilép az életedből. A mondás szerint, „Aki menni akar, arra fel kell segíteni a kabátot.”.

A Jupiter direktbe fordul vasárnap. Innentől újra könnyebb lesz minden (fotó: Getty)

A Jupiter direktbe fordul vasárnap. Innentől újra könnyebb lesz minden (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Szabályos bolygóháromszög lesz az égen hétfőtől szerdáig: Bika Hold – Szűz Nap – Bak Jupiter, Szaturnusz, Plútó. Ez idén az utolsó ilyen szuper konstelláció, szóval meg kéne ragadnod az adódó alkalmat. Biztos, hogy szíved szerint végeznél még néhány számítást és biztosítékot várnál, de ne tedd! Ha húzod az időt, lecsúszol erről a lehetőségről (is). A hét második felében a családod régi üggyel áll elő, mely ismét bosszantó lehet, de ne ítélkezz előre! A hétvége legyen a szerelemé! De legyél elnéző és nagyon türelmes vele!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Bár nem sok kedved van hozzá, de a hét elején le kéne ülnöd, és átgondolni, hogy merre halad a karriered. Persze nem tudsz mindent irányítani, de van, amit igen, s ez utóbbit mindenképpen érdemes. A hét közepén olyan mondat villanhat be, amit régen hallottál. Először nem érted, hogy miért, de hamarosan értelmet nyer, és segít neked a jelenben és a jövőben. Csütörtöktől vasárnapig hat retrográd bolygó a múltat „támasztja fel”. Ne ijedj meg! Vasárnap Jupiter elindul előre, s innentől már nem hátra, hanem ismét előre nézel…

HALAK – heti horoszkóp

Szeptember második hete egy zavaros kapcsolat körül forog. Pénteken éjjel „pukkad ki” az a Nap-Neptunusz szembenállás, ami ezzel a régi ismerősöddel való nézeteltérés felfokozódását jelzi. Fogadd el, nem azonos a stílusotok, az értékrendetek és a gondolkozásotok! Te nem tudod megváltoztatni őt, és ő nem változtathat meg téged. Amint ez benned helyére kerül, nem idegesít többet. Hétvégén elemedben leszel. Nem fog zavarni, hogy a gyerekek nyaggatnak, a barátok nyafognak. Elengeded mindezt a füled mellett…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top