Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges fordulatot hoz a szeptember

Ezeknek a csillagjegyeknek a bolygók és a horoszkóp bámulatos lehetőségeket, fordulatot jelez szeptemberben. Vajon te köztük vagy? S mi mindenre számíthatsz?

Új évszak, új hónap, új lehetőségek. A következő csillagjegyeknek különleges fordulatot jeleznek a bolygók és a horoszkóp elsősorban a munka, a hivatás, a karrier területén. Velük bármi jó megtörténhet, ha kellően nyitottak és vállalkozó kedvűek. Vajon te köztük vagy? S mersz élni a kínálkozó alkalommal? A horoszkópból kiderülnek a részletek. S ha te is a következő jegyek közé tartozol, most még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló hetekre. Ha az aszcendensed áll valamelyikben, téged is közvetlenül érintenek a szeptemberi változások.

A Szűz kiváló lehetőséget kap szeptemberben

Kedves Szűz! Bármilyen célodat megvalósíthatod és elérheted szeptemberben. S bár te mindig nagyon óvatos és visszafogott vagy, ezúttal merj igazán nagyot álmodni a jövőddel kapcsolatosan. Vállald a kihívásokat, amelyeket az élet felkínál neked, legyél bátor, vedd a kezedbe a sorsodat. Alapjaiban változhat meg már ebben a hónapban az életed – ha igazán akarod. Gyümölcsöző kapcsolatokat köthetsz, s talán épp közöttük lesz az a valaki, aki visszautasíthatatlan ajánlatot kínál fel neked… Fogadd el, megérdemled!

Ezek a csillagjegyek különleges fordulatra számíthatnak szeptemberben

Ezek a csillagjegyek különleges fordulatra számíthatnak szeptemberben (Fotó: Getty)

A Mérlegre irányul a figyelem szeptemberben

Kedves Mérleg! Az a kemény munka, ami az elmúlt időszakban jellemzett téged, szeptemberben végre beérik. Uralkodó bolygód, a Vénusz, a karrieredben, a jövőbeni tervek megvalósításában támogat most nagyon erősen téged. A Merkúr is a jeledbe lép az első őszi hónapban, s a kommunikációt támogatja. Amit kitalálsz, nagyszerűen elő tudod adni, s nagyon meggyőző érveket sorolsz fel, amelynek köszönhetően sokat léphetsz előre. Megkapod a szükséges támogatást, a különleges lehetőséget, hogy valóra váltsd, amire a szívedben vágysz.

A Nyilas különleges fordulatra számíthat a munkájában

Kedves Nyilas! Az első őszi hónap a karrieredben hozhat érezhető fordulatokat. És most valóban a legjobbat kaphatod, mert meg is érdemled mindezt. Nehogy beérd kevesebbel! Bármit megvalósíthatsz, és bármit elérhetsz, amit célul tűzöl magad elé. Legyél következetes, és haladj a kijelölt úton. A siker garantált, csak rajtad múlik, mikor gyűjtöd be a babérokat. Szóval, eszedbe se jusson a háttérben maradni, miközben mások érnek el sikereket. Ez most neked jár. Megérdemled, hiszen nagyon sokat tettél már érte!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top