Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek csúcs lesz ez a hét

Ezen a héten is igencsak mozgalmas időszakra számíthat mindenki. Ennek a három csillagjegynek ugyanakkor nem igazán lehet oka panaszra, mondhatni csúcshétre számíthatnak. Mi mindenben támogatják őket a bolygók? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Vajon te is köztük vagy?

Október második hetében is történnek fontos asztrológiai események az égbolton. Kedden a Mars és a Vénusz „helyet cserél”, ezzel együtt a nemi szerepek is jócskán felborulnak. Ez a három csillagjegy mégis nagyon szerencsésnek mondhatja magát, mert ők a bolygóknak inkább a támogatását élvezhetik. S mi mindenre számíthatnak ezen a héten? A horoszkóp felfedi a részleteket. Vajon te is igazán csúcshétre számíthatsz?

Az Ikrek mindenre nyitott ezen a héten

Kedves Ikrek! Amíg a Nap a Mérleg jelében jár, számodra tökéletes a világ. Nagyszerű a hangulatod, nyitott vagy mindenre és mindenkire, szívesen ismerkedsz és flörtölsz, hosszú idő után ismét valódi önmagadat adod. Most biztosan tele vagy izgalmas tervekkel, jól is teszed, ha előre gondolkodsz, mert az ötleteket meg is valósíthatod. Kár lenne kihagyni ezt a nagyszerű időszakot. Nem mellesleg határozott és kifejezetten tudatos a fellépésed, a munkádban is nagyot léphetsz most előre. A bolygók támogatnak a törekvéseidben, szóval egy pillanatig se hezitálj, lépj máris a tettek mezejére. Megéri.

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön a héten (iStock)

A Mérleg új oldalát mutatja meg a héten

Kedves Mérleg! Számodra is tökéletesnek látszik most a világ. A Nap és a Mars is jegyedben járnak, ezért egyre határozottabb és magabiztosabb vagy. Most igazán tudod, mit szeretnél elérni, és nem is félsz kimondani a vágyaidat. Energikus leszel egész héten, a fellépésed lenyűgöző, ami persze a környezetednek is feltűnik. Ez a legjobb idő, hogy felismerd a saját értékeidet, és rájöjj, mennyire nem számít, hogy mások mit gondolnak rólad. Az a fontos, amit te érzel és hiszel. Ezzel a felismeréssel számos pozitív változást indíthatsz el az életedben, ugyanakkor másoktól is sokat tanulhatsz. Tedd meg, érdemes.

A Skorpió ellenállhatatlan a héten

Kedves Skorpió! Szó mi szó, meglehetősen izgalmas időszak érkezett el az életedben. És ez valójában még csupán a kezdet. Kedden a Vénusz a jegyedbe lép, amivel felkorbácsolja a szenvedélyedet. Persze nemcsak a magánéletedben leszel sokkal bátrabb, mint az elmúlt időszakban, a munkádra, a karrieredre is nagyon jó hatást tesz ez a változás. A kisugárzásod egyszerűen ellenállhatatlanná tesz, ezért nagyon sokan akarnak téged megismerni. Legyél csak nyitott az új barátokra, ismerősökre, és ha aktuális az életedben, akkor az új szerelemre is. Persze, most önmagadat is szebbnek látod, így az önelfogadás is sokkal könnyebben megy. Érdemes élned a lehetőséggel. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top