Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy különleges hétre számíthat

Szeptember utolsó hete kétségtelenül a változásokról szól. A Nap jegyet váltott, újhold is lesz, szóval most valóban kijut a jóból. Vajon melyik három csillagjegy a hét legnagyobb nyertese? Te köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Szeptember utolsó hetében valójában mindenki számíthat változásra, új lehetőségekre. Hétfőn a Nap a Mérleg jelébe lépett, ezzel egyidejűleg megkezdődött a Mérleg hava. A Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, amely az egyensúly, a harmónia, a béke, a szeretet, a szépség planétája is. Ráadásul éppen a Mérlegben jár, így még inkább vágyik mindenki az előbb sorolt jellemvonásokra. Ez a hét kétségtelenül a nyugalom jegyében telhet. 

A következő három csillagjegy a hét legnagyobb nyertese, őket most különösen támogatják céljaikban a bolygók. Mi mindenre számíthatnak ezen a héten? A horoszkóp felfedi a részleteket. Vajon te is a hét nyertesei közé tartozol?

Az Ikrek végre fellélegzik a héten

Kedves Ikrek! Nem mondhatni, hogy a legjobb passzban lettél volna az elmúlt hetekben. A nehézségeknek mostantól vége. Szó szerint és valójában mindenhogyan fellélegezhetsz, megkönnyebbülhetsz. A feszültség eltűnik az életedből. Legalábbis ami a munkádat és a magánéletedet illeti. Pároddal ismét megtalálod az összhangot, újra fellobban közöttetek a szerelem lángja, szebbnek, boldogabbnak látod az életedet. Kihívásokat ugyan ez a hét is tartogat számodra a pénzügyekben. A Vénusz és a Nap támogatja az egyensúlyt, sőt uralkodó bolygód, a Merkúr is a Mérlegben jár. Nem lesz gond, megoldod.

Ezek a csillagjegyek mindent elérhetnek a héten (iStock)

A Mérleg mindent megkap a héten

Kedves Mérleg! A Nap belépett a jegyedbe, mellyel együtt megkezdődött a te időszakod. Nemcsak a hét, az elkövetkező hónap legnagyobb nyertese is te vagy. Bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. Már most érdemes elgondolkodnod a céljaidon, hiszen a szombat az év legkülönlegesebb napja lesz számodra. Minden, amit ezen a napon elgondolsz, elindítasz, órási lendületet kap, és hamarosan megvalósul az életedben. Mire vágysz a szíved szerint? Tegyél érte és eléred. Nagyszerű hétre számíthatsz, hiszen most minden együtt áll a sikerhez. Ne is lepődj meg, ha mindenki a te társaságodat keresi. Nem mellesleg nagyon boldog születésnapot, ha épp a héten ünnepled.

A Vízöntő újra önmaga lehet

Kedves Vízöntő! Neked is „kijutott a jóból” az elmúlt időszakban. Számtalan problémát, nehézséget, akadályt hozott az élet. Ügyesen megoldottad a feladatokat, mostantól pedig egyre könnyebb lesz az életed. Ezen a héten váratlan utazást jeleznek a bolygók. Ne is gondolkodj rajta, ha valaki felajánlja a lehetőséget. Nagyon vágysz már a szabadságra, az önállóságra, hogy ismét valódi önmagad lehess. Megkapod az esélyt, hogy kibontakoztasd a szárnyaidat, és szabadon repülhess végre szó szerint és átvitt értelemben is. A szombati újhold számodra is új és különleges lehetőségeket ígér. Ugye, élsz vele? Érdemes lenne… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top