Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy káprázatos hétre számíthat

Ezek a csillagjegyek a hét legnagyobb nyertesei. Könnyed, igazi nyári hétre számíthatnak. Magabiztosabbnak érzik magukat, mint bármikor, sőt most még flörtölni is kedvük támad. Vajon te is köztük vagy? A horoszkóp szerint szuper hétre számíthatsz.

Néhány csillagjegy talán kaotikusnak érzi majd ezt a hetet, annyi minden változhat most az életükben. Ezeknek a csillagjegyeknek ugyanakkor számtalan vidám és örömteli pillanatban lehet részük június második hetében. Nekik okuk sem lehet a panaszra, hiszen az Ikrek jelébe lépett Vénusz máris nyári flörtökkel ajándékozza meg őket.

Az Ikrek kisugárzása bámulatos a héten

Kedves Ikrek! Uralkodó bolygód, a Merkúr ugyan kilépett már a jegyedből, de a Nap továbbra is az Ikrekben jár, ahogyan a Vénusz, a szerelem és a kis szerencse bolygója is. Szóval, készülj fel, mert izgalmas találkozásokban lesz részed. Romantikus hangulatba kerülsz, valósággal ragyogsz. Bámulatos kisugárzásodnak meg is lesz az eredménye. Igaz, most még inkább csak laza flörtökre számíts, vagyis nem érdemes túl komolyan venni magadat. De te nem is bánod ezt, végre azt érezheted, hogy újra valódi önmagad vagy.

Ezek a csillagjegyek flörtölős, könnyed hétre számíthatnak (iStock)

A Mérleg hangulata pompás a héten

Kedves Mérleg! Könnyen lehet, magad is meglepődsz, milyen pompás a hangulatod a héten. Könnyed és spontán vagy, most minden valahogy sokkal könnyebben megy. Hihetetlenül nyitottan állsz az újdonságokhoz, valósággal szomjazod az új lehetőségeket, tapasztalatokat. A Vénusz bolygó megfűszerezi a mindennapokat, nemcsak téged varázsol még szebbé, de a környezetedet meg az életedet is annak látod. Történjen a héten veled bármi, szinte bizonyosan mély nyomokat hagy benned.

A Vízöntő vidám hétre számíthat

Kedves Vízöntő! Ez a hét biztosan nem az unalomról szól majd. A Vénusz bolygó kihozza belőled a jókedvedet, az örömet, a kreativitásodat. Felébreszti a flörtölős kedvedet is, de miért is ne lehetnél valóban könnyed, vidám és szórakoztató. Éld meg a laza pillanatokat, itt a nyár, mikor flörtölgess, ismerkedj, ha nem most? Ezen a héten érdemes az új célokat is megfogalmaznod, hiszen a csillagok remek lehetőségeket villantanak fel előtted. Rajtad múlik, hogyan használod ki őket.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top