Horoszkóp

Júniusi horoszkóp: könnyen érhetnek most csalódások

A Jupiter, a Nap és a Neptunusz között kedvezőtlen fényszögek jönnek létre júniusban. Az első nyári hónapban olyan konstellációk láthatók az égen, amelyek csalódást jeleznek a csillagjegyeknek. A horoszkópból megtudhatod, hogyan kerülheted el a viharfelhőket.

havi horoszkóp kos csillagjegyKos – júniusi horoszkóp

Kos jegyűként júniusban nem kedvez az idő a külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha nem muszáj, ne indulj nagyobb vagy hosszabb útra. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak, és óriási botrány lehet belőle. A családod fontosabb szerepet játszik most az életedben, te lehetsz, aki olyan rokonnak segítesz, aki fontos neked, akit igazán szeretsz. A szerelemben szakításra kerülhet sor.

Bika – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp bika csillagjegyBika jegyűként ha pénzről van szó, sajnos nem állsz most a helyzet magaslatán. Sőt, még az is lehet, a saját hibádból kerülhet sor olyan kiadásra, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Egészségi probléma kialakulására is lehetőség van, talán műtétre is sor kerülhet. Viszont élvezheted a kapcsolataidat, akik között vannak olyanok, akiknek a segítségével közel kerülhetsz a húsosfazékhoz…

Ikrek – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp bika csillagjegyIkrek jegyűként kaotikus helyzet alakulhat ki az életedben, ezért nem szabad most nagyobb változásokat meghozni. Különösen igaz ez a megélhetésre, mert a munkahelyeden zűrös lehet a szituáció. Ha nyugton maradsz, a lehető legjobban kerülsz ki ebből a helyzetből. Pénzügyek terén kedvező hírek juthatnak a füledbe. A szerelem egén villámok cikázhatnak, de az is lehetséges, hogy régi probléma kerül ismét terítékre.

Elkerülhetők a csalódások júniusban a horoszkóp szerint (iStock)

Rák – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp rák csillagjegyRák jegyűként júniusban még az is megtörténhet, hogy önmagad alatt vághatod a fát. Megeshet, hogy olyan dologra mondasz igent, és olyanra nemet, amely miatt anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz. Lehet, ez most még nem látszik, de később mégis megtapasztalhatod. Megeshet, hogy egy kapcsolat a munka miatt szakad meg. A nyár első hónapja ugyanakkor kedvez az utazásnak, a külföldön eltöltött idő fantasztikusan alakul.

Oroszlán – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként még az is lehet, hogy akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál, és megbíztál benne, azzal most szembe fordulsz. Ő mostanra elfogadhatatlan lehet számodra, és talán érzékeny búcsút is vesztek egymástól. A munkában olyan váratlan helyzet alakulhat, amelyet valószínűleg nem tudsz kezelni. Az egészségedre mindennél jobban vigyázz most. Lehet, hogy az egyéjszakás kalandból több éjszakás kapcsolat bontakozik ki…

Szűz – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként, ha szülő vagy, gyermeked miatt tele lehetsz féltéssel, aggodalommal. Ha mostanában szerelmi kapcsolatod alakulgat, légy őszinte, és bátran mondd el, amit érzel. Ezzel nem megijeszted a kedvesedet, inkább őt is vallomásra ösztönzöd. A munkahelyeden nehéz helyzet jöhet létre, még az is lehet, az állásváltoztatáson törheted a fejedet. Valakinek a helyzete előtt döbbenten állhatsz a nyár első hónapjában.

A bolygók állása szerint kellemetlen pillanatokat is hozhat a június (iStock)

Mérleg – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként a munkában, a megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. Könnyen előfordulhat, hogy olyan hír jut a füledbe, amelyet nem tudsz elfogadni. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak gondja támadhat, amelyben szüksége lesz a segítségedre. Megtörténhet, hogy a család létszámában következik be változás. Ingatlanügyletet júniusban semmi esetre se bonyolíts.

Skorpió – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként júniusban a munkahelyeden olyan változás történhet, amelyben az lenne a legjobb, ha meg sem szólalnál. Még akkor sem mondanád el a véleményedet, ha ezt direkt kérik tőled, mert később épp emiatt kerülhetsz bajba. Utazás során bonyolult helyzetbe kerülhetsz, amelyet ugyanakkor képes leszel megfelelően kezelni. Ha szülő vagy, gyermekeddel tölts több időt, és ha kell, légy a segítségére.

Nyilas – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben eljuthatsz arra a pontra, amikor már nem tudod tovább tolerálni a társad viselkedését. Egyszerűen torkig leszel vele, a problémájával, amit nem tud megoldani. Ha szülő vagy, gyermeked miatt idegeskedhetsz. Viszont anyagilag nagyon jól járhatsz júniusban. Olyan helyzet jöhet létre, amely jó hatást gyakorol a biztonságérzetedre. Utazás is pompásan alakulhat.

Elkerülheted júniusban a viharfelhőket… (iStock)

Bak – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp bak csillagjegyBak jegyűként, akár tetszik, akár nem, azt kell tenned, amit a felettesed mond. Nagyon ügyelj rá, hogy most ne kövess el hibát, mert ebből nagy baj származhat. Ha ez már megtörtént, előfordulhat, hogy az anyagi helyzetedre nem gyakorol jó hatást. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor működhetnek a dolgok, ha nem makacskodsz, hanem hallgatsz a társadra.

Vízöntő – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként júniusban a családi életedben te alakíthatod a dolgokat. Minden úgy történhet, ahogy szeretnéd. Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele lehetsz aggodalommal. A szerelem egén is viharfelhők gyülekezhetnek, légy óvatos, mert szakításra is sor kerülhet. Anyagi ügyekben a kiadások mellett jelentősebb bevételre, de értékes ajándékra is szert tehetsz. Fontos barát ugyanakkor csalódás okozhat.

Halak – júniusi horoszkóp

havi horoszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként olyan gondolatok foroghatnak a fejedben, amelyeknek semmiféle valóságalapjuk nincs. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol olyan változások történnek júniusban, amelyek érintenek téged is. Lényeges, hogy kollégával ne beszéld meg a főnököddel kapcsolatos elképzeléseidet, mert az illető visszaélhet a bizalmaddal. A szerelem miatt örömödben fülig ér most a szád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top