Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek bőven kijut a jóból ezen a héten. Az életet kétségtelenül gyönyörűnek látják majd. És minden okuk meg is van az örömre, mert tényleg nagyszerű lehetőségeket kínálnak számukra a bolygók. Vajon te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Október első hetében ismét mindenki számíthat változásra, hiszen két bolygó is jegyet vált az elkövetkező napokban. Csütörtökön a Merkúr a Skorpióba lép, míg a Mars a Mérleg jegyében folytatja égi útját. A következő csillagjegyek érzik a leginkább ezeket a változásokat, ők egészen biztosan magabiztosabban lépnek fel és kommunikálnak, ugyanakkor az egyensúlyt is érezni fogják, hogy meddig mehetnek el, hogy az akaratukat érvényesítsék. S mi mindenre számíthatnak még ezen a héten? A horoszkóp felfedi a részleteket. Vajon te is a hét nyertesei közé tartozol?

Az Ikrek romantikus hangulatba kerül a héten

Kedves Ikrek! A Nap ezen a héten is Mérleg jelében jár, ami számodra különleges lehetőségeket jelez. Felébred a kreativitásod, napról napra jobb a hangulatod, és egyre inkább a régi önmagad leszel. Ismét vidám és energikus vagy, úgy érzed, képes lennél megváltani a világot. Visszanyered a magabiztosságodat is, szóval újra nagyon szívesen flörtölgetsz. A flört mellett miért ne randizhatnál? Mindenképpen érdemes elfogadnod a meghívást, vagy te is tehetsz erre irányuló lépéseket. Nem fogod megbánni, mert most igazán romantikus hangulatba kerülsz, nem mellesleg különleges partnert sodorhat melléd az élet. Ugye, élsz a lehetőséggel?

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön a héten (iStock)

A Mérleg határozott és magabiztos a héten

Kedves Mérleg! A hét legnagyobb nyertese vitathatatlanul te vagy. Mindenki a te kegyeidet keresi, mindent elérhetsz most, amit csak akarsz. A Nap és a Vénusz mellett a Mars is a jegyedbe lép pénteken, amelynek köszönhetően egyre magabiztosabbnak, határozottabbnak érezheted magadat. Most biztosan nem fogod engedni, hogy mások irányítsanak, kiállsz végre a saját véleményed mellett. Megérdemled, hogy valódi önmagad lehess, és érvényesítsd a saját akaratodat. Legyél büszke magadra, meglátod, milyen csodálattal tekintenek rád mostantól a többiek. Nem mellesleg ez az új éned nagyon bejön majd valakinek…

A Vízöntő számos újdonságot fedez fel a héten

Kedves Vízöntő! A világ úgy nyílik ki előtted, mint amikor a legszebb virágok bontják szirmaikat. Más színben látsz mostantól mindent. Ami eddig unalmasnak, egyhangúnak tűnt, abban is számtalan izgalmat és újdonságot fedezel fel. Egyre több új esély nyílik meg előtted, csak rajtad múlik, melyiket ragadod meg. Vedd elő a rád annyira jellemző nyitottságot, és próbálj ki minél több új lehetőséget. Emlékezetes élményekben lehet részed, de ehhez szükség lesz a bátorságodra, hogy kinyisd a szemed, és minél több embert ismerj meg. Bámulatosan könnyen kommunikálsz és teremtesz most kapcsolatokat. Ne szalaszd el a remek alkalmat. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top