Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek szuperül alakul a hete

Ennek a három csillagjegynek csöppet sem lesz unalmas a hete. Sőt mondhatni, most igazán bejön nekik az élet. S mi minden jóra számíthatnak? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Te is köztük vagy?

December második hete komoly változások és kihívások elé állítja a csillagjegyeket. Csütörtökön a telihold borzolja a hangulatot, ugyanakkor nagyon kedvező fényszögekkel is kapcsolódnak egymáshoz a bolygók a héten. A Mars a Neptunusszal, míg a Jupiter az Uránusszal kerül harmonikus kapcsolatba.

A következő három jegy szülöttei ezen a héten különösen szerencsésnek érezhetik magukat, hiszen számukra a bolygók nagyszerű lehetőségeket tartogatnak. Ha e jegyek egyikében születtél, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a horoszkóp szerint te is igazán szerencsés hétre számíthatsz. A téli hideg ellenére is.

Az Ikrek szupererőt kap ezen a héten

Kedves Ikrek! Annak ellenére, hogy meglehetősen túlterheltnek érzed magad egy ideje, ezen a héten mégis különleges és nagyszerű fordulatokra számíthatsz. A csütörtöki telihold még hozhat némi kellemetlenséget, de ugyanígy fel is vértez téged. Kirobbanó formába kerülsz, valódi szuperhősnek képzelheted magad, olyan erős és ellenállhatatlan leszel. Az viszont fontos, hogy mielőbb tedd félre az aggódást, a folyamatos agyalást, és hidd el végre, minden a lehető legjobban alakul a héten és karácsonykor is. A bolygók támogatnak téged, egyszerűen csak élned kell a kínálkozó lehetőségekkel. Ugye, észre is veszed azokat?

Ezek a csillagjegyek nagyon sok örömre számíthatnak a héten (iStock)

A Nyilas átértékeli magát és a kapcsolatait a héten

Kedves Nyilas! Ezen a héten biztosan nagyon sokat gondolkozol, vajon ki is vagy valójában, hol tartasz az életedben, mi mindent valósítottál meg eddig. Jól is teszed, hiszen ez most tökéletes lehetőség átértékelni saját magad. Valósággal megújulsz, és rájössz, kik azok a barátok, közeli hozzátartozók, munkatársak, akikre bármikor és bármiben számíthatsz. Ismerd fel, mi mindent érdemes megváltoztatni benned, a környezetedben, és tedd is meg. Csak jól jöhetsz ki a változásokból. Gondolatban öleld át magad minél többször, szeresd önmagadat, és ugyanezt kapod a számodra legfontosabb emberektől is.

A Vízöntő kreativitása szárnyal ezen a héten

Kedves Vízöntő! Engedd meg magadnak a valódi örömet, boldogságot, éld meg a kreativitást, legyél igazán játékos és vidám ezen a héten. Az elmúlt időszakban talán túlzottan is szigorú voltál magaddal, ezért épp itt az ideje, hogy engedd szabadjára a fantáziádat, és lazíts egy kicsit. Nyisd meg a szívedet, legyél az a bohókás ember, akiért rajonganak a többiek. Te vagy, aki mindig pozitív energiával tölti fel a környezetét. Itt az ideje a jókedvnek, az önfeledt szórakozásnak. Melengesd meg a saját szívedet és a többiekét is. Az élet szép, s ezt nálad jobban senki sem tudja. Vedd észre ismét a csodákat magad körül…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top