Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy káprázatos Mérleg havára számíthat

A Mérleg hava valójában mindenkinek harmóniát, szépséget, boldog pillanatokat hoz az életében. Ennek a három csillagjegynek ugyanakkor nagyszerű és különleges lehetőségeket is tartogat az elkövetkező négy hét. Vajon mi mindenre számíthatnak? Kiderül a horoszkópból.

Szeptember 23-án, az őszi nap-éj egyenlőséggel megkezdődött a Mérleg hava. A Mérleg jegyet a Vénusz bolygó uralja, mely a szépség, a szerelem, a harmónia, a béke, az egyensúly szimbóluma is. Nem véletlenül törekszenek a Mérleg jegyében született emberek ugyanezekre az értékekre. A horoszkóp szerint igazán szép őszre számíthat mindenki, de a következő három jegy különösen szerencsésnek érezheti most magát. Vajon kik ők, és mi mindenre számíthatnak az elkövetkező egy hónapban? A horoszkóp felfedi a részleteket. Te is köztük vagy?

Az Ikrek a reflektorfénybe kerül a Mérleg havában

Kedves Ikrek! Máris mosolyoghatsz, mert a Mérleg havában szinte folyamatosan te leszel a középpontban. Az előző hetek kemény megpróbáltatásokat hoztak neked, most végre elindul valami egészen új és káprázatos lehetőség. Szó szerint is fellélegezhetsz, és elindulhatsz a siker felé vezető úton. Felébred a kreativitásod, visszanyered az életkedvedet, ismét nagyon vágysz a társaságra, a vidám hangulatra. Mikor is flörtöltél utoljára? Most lesz hozzá kedved, és persze számtalan lehetőségeid is újra. Tényleg ragyogó hetek várnak rád.

Ezekre a csillagjegyekre nagyszerű lehetőségek várnak a Mérleg havában (iStock)

A Mérleg kisugárzása ellenállhatatlan

Kedves Mérleg! Nagyon boldog születésnapot! Eljött az év legfontosabb időszaka, és most bőven lesz alkalmad és lehetőséged az ünneplésre is. Az előző hetek neked is bőven okoztak fejtörést az életed több területén. A nehézségeknek vége, mostantól egyre sziporkázóbb lesz a hangulatod. Az univerzumtól megkapod a lehetőséget az újrakezdéshez. Bármit is szeretnél elölről kezdeni, vagy bármi új tervbe fognál bele, sikered lesz. Sokkal energikusabb, vidámabb vagy, nem mellesleg ellenállhatatlan a kisugárzásod. Mindenkit az ujjad köré csavarhatsz. 

A Vízöntő szárnyra kap a Mérleg havában

Kedves Vízöntő! Szinte biztosan megviselt téged, vagy problémás, nehéz helyzetek elé állított téged is a Szűz hava. Mostantól számodra is új időszámítás kezdődik. Fellélegezhetsz, megkönnyebbülhetsz, magadra, a lehetőségeidre is egyre optimistábban tekintesz. Ami eddig nehezen haladt az életedben, most szárnyakat kap, és gyorsasággal repül a cél, a megvalósítás felé. Bármit is terveztél, a legjobb úton haladsz vele. Siker, boldogság, és nagyon sok élmény vár a Mérleg havában. Élj a lehetőségekkel. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top