Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szuper hétnek örülhet

Október harmadik hete meglehetősen hullámzónak tűnik. A horoszkóp szerint ugyanis nehezen indul, aztán egyre jobban alakul, majd ismét kihívások elé állít mindenkit az élet. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor alig érzékelnek valamit a feszültségekből, őket nagyon is támogatják a bolygók a héten. Te is köztük vagy?

Október harmadik hetében leginkább a telihold utózöngéjét érzékeljük a hét elején, majd pénteken a Jupiter kerül szembe a Holddal, amely szintén feszültséget jelez a csillagjegyek életében. Ez a három csillagjegy mindez ellenére is szerencsésnek mondhatja magát, mert őket a bolygók most is inkább a támogatják. S mi mindenre számíthatnak ezen a héten? A horoszkóp ezúttal is minden részletet megmutat. Vajon te is a hét nyertesei közé tartozol?

Az Ikrek nagyon motivált a héten

Kedves Ikrek! Érezted már valaha is, hogy a kreativitás magától árad belőled? Megengedted magadnak legalább egyszer, hogy csakis azt tedd, amit a szíved diktál? Ez a mostani hét erről szól, hogy végre felszabadítsd a lelkedet, a szívedet, engedj utat a valódi kreativitásnak. Annak ellenére, hogy alapvetően könnyed és vidám típus vagy, mégis szinte megszállottan akarod kézben tartani az életedet. Ideje felszabadultan alkotni és teremteni, mert igazán nagyszerű lehetőségek várnak rád. Csodás ötleteid támadnak, amelyeket érdemes megvalósítani. Most minden együtt van, hogy végre elindulhass a siker útján.

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak (iStock)

A Mérleg lenyűgöző a héten

Kedves Mérleg! Aki azt állítja, hogy a fejlődés könnyű, valójában még el sem indult a fejlődés útján. Amint önmagadra, az önismeretre figyelsz, talán egyre kevésbé tudod, ki is vagy valójában. Ez a hét különleges, mert szembenézhetsz magaddal, és legyőzheted a gyengeségeidet. Hibázni lehet, sőt kell is, a tökéletesség önmagában nagyon unalmas. Nem fejlődne a személyiséged, ha sosem hibáznál, és nem ismerhetnéd meg a valódi önmagadat sem. Kifejezetten értékes ember vagy, még akkor is, amikor az ellenkezőjét gondolod vagy érzed. Fájdalmas tapasztalatok nélkül nincs spirituális fejlődés. Viszont ezek a tapasztalatok tesznek igazán erőssé és lenyűgözővé téged.

A Skorpiót nem lehet nem észrevenni a héten

Kedves Skorpió! Varázslatos időszakot élsz meg, s hogy a lehetőségeket kihasználhasd, mindenképpen vesd be a benned rejlő erőt és pozitív energiákat. Ezen a héten empatikus szemüvegen át szemléled a világot, felfedezheted a mélyben rejlő kreativitást, és szívesen vállalod a felelősséget is. Ha bármilyen kétség is volt benned korábban, rájöhetsz, egyszerűen nincs okod aggódni, félni, mert könnyedén legyőzheted a múlt démonait. Mostantól egyre optimistábban szemléled magadat és a lehetőségeidet is. Bizony, ez még csak a kezdet, az igazi lehetőségek még csak ezután érkeznek. Egyre inkább ragyogsz és csillogsz, és most egyszerűen nem lehet téged nem észrevenni…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top