Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket tenyerén hordozza az élet

Ezek a csillagjegyek sikerre születtek. Nekik valahogy minden sokkal könnyebben megy, mint a többieknek. Talán szerencsés csillagzat alatt születtek, talán jókor vannak jó helyen, tény és való szinte tálcán kínálja nekik a lehetőségeket az élet. Vajon te is köztük vagy?

Sikerre áhítozik mindenki, legyen szó munkáról, szerelemről, társadalmi elismerésről. Úgy tűnhet azonban, néhány csillagjegynek mintha ezüsttálcán érkezne a diadal, míg másoknak nagyon kemény munkára van szükségük ugyanehhez. Persze, nem állítható, hogy a következő jegyek ne tennének meg mindent a sikerért, de tény és való, valahogy mégis könnyebben megy nekik, mint a többieknek. A horoszkóp kiderül, melyek azok csillagjegyek, akik sikerre születtek. Te közéjük tartozol?

Mérleg

A Mérleg nagyon is céltudatos, szorgalmas típus, és addig nem nyugszik, amíg el nem éri célját. Emellett remek kommunikációs képességgel rendelkezik, érzelmileg érett, aki számára a családi értékek is fontosak. Ezek eredményes kombinációinak köszönhetően talán ő az egyetlen csillagjegy, aki bármit csinál, a siker sosem marad el az életében.

Skorpió

Sikerre van programozva a Skorpió is, ám eredményessége attól függ, milyen emberekkel veszi körbe magát, s azok miként befolyásolják őt. Logikusan gondolkodik, képes jól összpontosítani, remekül tárgyal, s ezek döntő szerepet játszanak a sikerhez vezető úton. Temperamentumával ugyanakkor sokszor saját maga elé gördít akadályokat.

Bika

A Bika rendkívül makacs, s ez komoly hajtóerőt jelent számára, hogy elérje a céljait. Gyakran kontrollmániásnak tartják őt a többiek, hiszen minden olyan feladaton teljes erőbedobással dolgozik, amiről úgy gondolja, sikert hozhat a számára. Érvelésben ugyanakkor nem a legjobb, ha valami nem úgy alakul, ahogy kellene, hajlamos felemelni a hangját.

Ezeket a csillagjegyeket a tenyerén hordozza az élet (iStock)

Kos

A Kos gyorsan alkalmazkodik az új helyzetekhez, ami jól jön számára a sikerhez vezető úton. Rátermett és energikus, aki remekül tudja beosztani az idejét. Munkájára nincs panasz, nagyszerűen teljesít a munkahelyén és elsőrangú kommunikációs képességgel bír. Vezetőként is remekül megállja a helyét.

Halak

A Halak számára a siker egyet jelent a boldog családi háttérrel, egy gyönyörű házzal, és a tökéletes munkahellyel. S ezzel vége is a sornak. A külsőségek őt ugyanis teljesen hidegen hagyják, éppen ezért nem is gondolja úgy, hogy a legsikeresebb csillagjegyek közé tartozna. Szerénysége nem is engedné neki, hogy kérkedjen az eredményeivel.

Szűz

A Szűz minden részletre odafigyel, céltudatos és szorgalmas, s ez az intelligenciájával párosulva sikert hoz számára. Keményen dolgozik a céljai érdekében, s addig nem nyugszik, amíg azt el nem éri. A jelleme ugyanakkor bajba is sodorhatja, hiszen a dolgok nem mindig sikerülnek olyan tökéletesen, ahogy szeretné és elvárná.

Rák

A Rák talán a legsegítőkészebb csillagjegy, érzelmes, érzékeny és tudja, miként simítsa el a konfliktusokat. Teljesen megbízik a szeretteiben, s pontosan ez a kulcsa a sikerének. Nagyon szereti az embereket, s ugyan a pénz is fontos számára, de nem ebben éli meg a valódi sikereket.

(via culture astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top