Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy imádja a halloweent

Vajon mi a véleményük a csillagjegyeknek a halloweenről? A horoszkópból most minden kiderül. Te is azok közé tartozol, akik nagyon szeretik ezt a mókás ünnepet, vagy szíved szerint inkább elfelejtenéd az egészet?

A halloween nálunk kicsit megosztó ünnep, sokan utálják, és feleslegesnek felhajtásnak tartják, esetleg a külföldiek majmolásának gondolják. Míg mások örülnek a töklámpásoknak, a varázslatos atmoszférának, a szó szerint is szellemes jelmezeknek, a kreatívkodásnak vagy éppen a vérbeli bulizásnak. Négy olyan csillagjegyet mutatunk, akik ugyan mind másért, de imádják a halloweent. Ők már biztosan alig várják október utolsó napját!

Az Ikrek imád szórakozni

Az Ikrek eleve imádja a bulit és a társaságot, tehát mindig örül, ha van valami indok a szórakozásra. Az már csak hab a tortán, hogy Halloween alkalmából izgalmas és szórakoztató jelmezt is ölthet, így alkalma nyílik megmutatni a személyiségében rejlő kettősséget. Ráadásul, amíg kitalálja és elkészíti a jelmezét, a kreativitását is kiélheti. Könnyen lehet, idén neki lesz a legkülönlegesebb és a legszellemesebb jelmeze.

Ezek a csillagjegyek imádják a Halloween-t (iStock)

Az Oroszlán halloweenkor is a középpontba kerül

Az Oroszlán alig várja azokat az alkalmakat, amikor reflektorfénybe kerülhet, ezért ő biztosan ki nem hagyná a halloweeni programokat. Lehetséges, hogy már hetekkel korábban megtervezi a halloweeni jelmezét, az igen hatásos belépőjét, hogy a megjelenésével is learathassa a babérokat. De az is lehet, hogy csak spontán megérkezik a buliba egyszerű hétköznapi ruhában, mert ő valójában még így is eléri, hogy minden szem rászegeződjön, és mindenki őt dicsérje.

A Skorpió rajong a halloweenért

Csöppet sem véletlen, hogy a Skorpió egyik kedvenc ünnepe a halloween, hiszen ilyenkor végre hódolhat az összes szenvedélyének, sötét ruhákba öltözhet, kísérteties dekorációkat készíthet, és kiélheti az elmúláshoz való vonzódását anélkül, hogy ezzel ráijesztene a többiekre. Ha rajta múlna minden nap halloween lenne. És egészen biztos, hogy ő adja majd a leges legjobb halloween partit! Téged már meghívott magához?

A Halak szereti szabadjára engedni a képzeletét

A Halak kifejezetten romantikus csillagjegy, aki szívesen engedi szabadjára a fantáziáját. A halloween és az azt övező kísérteties történetek, díszletek pedig tökéletes terepet nyújtanak mindehhez. Álmok, illúziók, misztikum, ezek azok a dolgok, amelyekbe a Halak bármikor szívesen beleveti magát. Ha pedig mindezt az ünnepre fogja, ezúttal a többiek is könnyebben elfogadják túláradó álmodozását.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top