Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenen megsértődnek

Ezek a csillagjegyek valójában rettegnek, hogy valaki megbántja őket. Nem véletlenül veszik körbe a lelküket szinte páncéllal, ami kívülről úgy tűnik, mintha visszafogottak és hűvösek lennének. Nos, érzékenységükből adódóan a valóságban nagyon is könnyen megsértődnek. A horoszkóp szerint velük nem árt óvatosan bánni.

A Halak nagyon könnyen megsértődik

sértődékeny érzékeny csillagjegyek megbántódik halak horoszkópA Halak teátrális viselkedése nem újdonság. Akár azt is mondhatnánk, szinte keresi az alkalmat, hogy érzelmileg kibillenjen az egyensúlyából. Ha bárki megbántja őt, jóval intenzívebben éli meg, s miután szinte „vadászik” az ilyen helyzetekre, legalább elmondhatja, hogy „neki volt igaza”. Fura módon őt szinte élteti a lelki fájdalom, mintha villámhárítóként létezne, aki folyamatosan felfogja a sértések sorát.

Az Oroszlán egóját nagyon könnyű megsérteni

sértődékeny érzékeny csillagjegyek megbántódik oroszlán horoszkópAmikor valakinek olyan nagy az egója, mint az Oroszlánnak, akkor akár a lufi, könnyen kipukkadhat. S ezt ő persze a legkevésbé sem szeretné, hiszen ha kipukkad, az azt követő fájdalom annál égetőbb a számára. Valójában ő is retteg, hogy bárki is a lelkébe taposhat, hiszen neki különösen fontos, hogy elfogadják őt a többiek. Bízik az emberekben, létszükséglet számára, hogy környezetétől megkapja a szükséges szeretetet, ám ismeri magát olyannyira, hogy tudja, ha a bizalom megszűnik, attól teljesen összetörik.

A Nyilas lelke nagyon sérülékeny

sértődékeny érzékeny csillagjegyek megbántódik nyilas horoszkópA Nyilas – bármilyen furán is hangzik – jó sok időt eltölt a sebei nyalogatásával. Ismeri magát, ezért tisztában van a sebezhetőségével, ennek ellenére mégis nagyon bizalmas típus, aki felszínes ismeretség esetén is túlságosan közel engedheti a többieket magadhoz. Sajnos sokan visszaélnek a jóindulatával, és a lelkedbe taposnak. Nagyon bizakodó típus, így mindig reménykedik, aztán a végén megégeti magát. Minden alkalommal megfogadja, legközelebb másképp lesz, ám végül nem tesz semmit, hogy a következő alkalommal megvédje a lelkét.

sértődékeny érzékeny csillagjegyek megbántódik horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen megbántódnak (iStock)

A Kos az egyik legérzékenyebb csillagjegy

sértődékeny érzékeny csillagjegyek megbántódik kos horoszkópÉrthető, ha a Kos tart attól, hogy megbántják, hiszen olyannyira tisztában van az érzelmeivel, a sebezhetőségével, hogy szinte főállással ér fel kontroll alatt tartania magát. Rámenősnek, akaratosnak, rendkívül temperamentumosnak tűnhet, ám ő az egyik legérzékenyebb csillagjegy, s nem veri nagydobra, amikor lelkileg szenved. Megérzi, amikor csőbe fogják húzni, mégis hagyja, s nem tesz ellene semmit.

Az Ikrek nagyon sebezhető csillagjegy

sértődékeny érzékeny csillagjegyek megbántódik ikrek horoszkópAz Ikrek valójában könnyedén lepattintja a többieket. Ő még a barátoknak is csak ritkán nyílik meg, olyan, mintha elugrana az érzései elől, hiszen így nem kell azokról tudomást vennie. Érzéseiben ő is nagyon sebezhető, ezért úgy próbálja elejét venni a bántásoknak, hogy barátaival és a szeretteivel szemben a legváratlanabb pillanatban rideggé válik. Nem bírja elviselni, amikor a lelkébe taposnak, ezért azzal próbálja óvni magát, hogy a szeretet és a kedvesség minden formáját leveszi a palettájáról.

A Skorpió retteg, hogy megbántják mások

sértődékeny érzékeny csillagjegyek megbántódik skorpió horoszkópA kontrollmániás Skorpió mindig mindent az irányítása alatt akar tartani, így azt is, hogy a többiek hogyan viszonyulhatnak hozzá, vagy milyen módon bánthatják meg őt, és ez milyen eséllyel fog bekövetkezni. S miután bizalom kérdésében nem ismer tréfát, így amint feltételezi, hogy a másik megcsalja, a lelkébe tapos, azonnal szakít vele. Hiába, borzasztóan tart a fájdalomtól, a bánattól, ezért már azelőtt ellenségesen bánik a párjával, a barátokkal, hogy igazán közel engedte volna őket magához.

 

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top