Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nincs gondjuk az önbizalommal

Észrevetted már, hogy a magabiztos emberek között te is magabiztosabbnak érzed magad? Legyen bármi is a válasz, tény és való, ezeknek a csillagjegyeknek mindenképpen érdemes keresni a barátságát. Belőlük ugyanis lehet önbizalmat meríteni.

1. Az Oroszlán önbizalma óriási

Ezeknek a csillagjegyeknek nincs gondjuk az önbizalommalNem meglepő a lista első helyezettje éppen az Oroszlán. Őt ugyanis szinte szétveti az önbizalom, s tudja is magáról, nála nincs jobb. Az alaphelyzet számára, hogy mindig igaza van. Amikor pedig valaki megpróbálja figyelmen kívül hagyni, vagy tiszteletlenül viselkedik vele, egyszerűen lelép. Tisztában van vele, mi jár neki, s ennél kevesebbel a büszkesége nem éri be.

2. A Skorpió szereti magát

önbizalom magabiztos csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió szereti önmagát, ahogyan kinéz, amilyen a természete, az életvitelt, amit saját magának teremtett. Akármilyen kép is tekint vissza rá a tükörből, nem ássa alá az önbizalmát. Önbizalma ugyanis magával ragadó és példaértékű. Néhány rossz tulajdonságától szívesen megválna, ám valójában úgy fogadja el önmagát, amilyen, szóval nem különösebben foglalkozik a hibákkal sem.

3. A Bak egészséges önbizalommal rendelkezik

önbizalom magabiztos csillagjegyek bak horoszkópA Bak ugyan korántsem beképzelt, ám az értékeivel nagyon is tisztában van. Nem hagyja, hogy bárki is megingassa az önbizalmát, hiszen tudja magáról, hogy tehetséges, becsületes és kifejezetten intelligens csillagjegy. Mit számít mások véleménye? Ő valójában a zodiákus magányos farkasa, aki tudja, az, hogy mások nem méltatják az értékeit, nem jelenti azt, hogy ne is lennének.

önbizalom magabiztos csillagjegyek horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből sugárzik az önbizalom (iStock)

4. A Nyilas erős egyéniség

önbizalom magabiztos csillagjegyek nyilas horoszkópBár a kritikát a szívére veszi, elég erős egyéniség ahhoz a Nyilas, hogy ne élje meg mindezt személyes támadásként. Megbirkózik a nehézségekkel, nem hagyja, hogy mások sértő megjegyzései a padlóra küldjék. A becsmérlő kommentekből valójában a másik személyiségét olvassa ki, mint a saját hibáit. Tény és való, irigyei számára nem hagy kétséget a magabiztosságát illetően.

5. A Halak társaságban magabiztos

önbizalom magabiztos csillagjegyek halak horoszkópTársaságban kimondottan sugárzik az önbizalom a Halakból, ám amikor egyedül van, könnyen úrrá lehet rajta a pánik, a bizonytalanság. Amikor belenéz a tükörbe, sokszor egyáltalán nem tetszik neki a kép, ami visszatekint rá, s ilyenkor könnyen elsodorhatják a negatív gondolatai. Aztán megrázza magát, hiszen a környezetétől bőven kapja a pozitív visszajelzéseket.

6. A Kosból sugárzik az önbizalom

Ezeknek a csillagjegyeknek nincs gondjuk az önbizalommalA Kos kiválóan színlel, így a kívülálló számára úgy tűnhet, őt semmi sem ingatja meg. A valóság azonban egészen más: meglepően érzékeny lelkületű, de nem teszi meg a szívességet, hogy bárki is sírni lássa. Amikor valami nyomasztja, tréfával vagy éppen iróniával próbál ellensúlyozni. Nem szeretne gyengének látszani, ezért úgy viselkedik, mintha semmi és senki nem számítana neki.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top