Horoszkóp

Íme a csillagjegyek legnagyszerűbb tulajdonsága

Mindegyik csillagjegyben rejtőzik legalább egy pozitív tulajdonság, a kérdés csak az, hogy felismered-e magadban ezt a csodás jellemvonást. Hűséges, kitartó, kedves, netalán humoros vagy? Most kiderül, a horoszkóp szerint miben a legjobbak a csillagjegyek. Íme részletek.

Kos (március 21.– április 19.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp kos csillagjegyRajong az életért, kiélvezi annak minden percét. Lelkesedése szinte ragályos, könnyedén magával ragadja az emberek többségét. A Kos rendkívül energikus és szenvedélyes, szinte képtelen egyetlen percig nyugton maradni, rajong a kalandokért. A körülötte lévők sütkéreznek a pozitív kisugárzásában, életfelfogása rendkívül inspiráló.

Bika (április 20. – május 20.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp bika csillagjegyA Bika legcsodásabb tulajdonságai mindenképpen a kitartása és a hűsége. Rá mindenkor és mindenben számíthatnak a többiek. S bár időnként makacs, környezete túlteszi magát rajta, hiszen ezt a tulajdonságát ellensúlyozza megbízhatóságával, szavahihetőségével, szorgalmával.

Ikrek (május 21. – június 21.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek csillagjegyet a szűnni nem akaró kíváncsiság hajtja, amivel rabul ejti a környezetében élőket. Nagyon pörgős személyiség, mindig újabb és újabb izgalmak, kihívások elé néz. Nem lehet mellette unatkozni, mindig kész felkavarni az állóvizet. Körülötte mindig új élményekkel gazdagodsz.

pozitív tulajdonságok horoszkóp csillagjegyek

Íme a csillagjegyek legnagyszerűbb tulajdonsága (Thinkstockphotos)

Rák (június 22. – július 22.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp rák csillagjegyA Rák csillagjegy gondoskodó, szerető természetével érdemli ki a dobogó legfelső fokát. Kötelességtudó, érzékeny, mindig odafigyel a körülötte lévők szükségleteire. Képes mások boldogságát a sajátja elé helyezni, a nagylelkűségével méltán nyeri el a többiek bizalmát.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán olyan stabil önbizalommal rendelkezik, amelyről a többi csillagjegy csak álmodozhat. Rendkívül büszke az elért teljesítményeire, megelégedettséggel tölti el életvitele, a belőle áradó pozitív energia sokakat vonz köré, sokakat inspirál. Tudatában van, hogy a legjobb jár neki, semmi sem tartja vissza, amikor el akarja érni a céljait.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz jóval érettebb a tényleges életkoránál, erkölcsös, intelligens, ezért a többiek szívesen fordulnak hozzá biztatásért. Ami első számú erősségeként emelhető ki, az a meg nem alkuvó természete. Nem hajlandó feladni az elveit. S mivel érzelmileg sem áll gyenge lábakon, őt nem lehet átejteni vagy manipulálni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg természetes bájával, kisugárzásával, kedvességével könnyedén elvarázsolja a többieket. Ő mindenkor az egyensúlyra, a harmóniára, a békére törekszik, ezért ő mindenkor nyugodt és kényelmes légkört teremt a környezetében élők számára. Szeretteivel nagyon figyelmes, hiszen akkor a legboldogabb, amikor a többiek örömét láthatja.

Skorpió (október 23. – november 21.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió talán mind közül a legszenvedélyesebb csillagjegy, legnagyobb erénye kétségtelenül a belőle áradó elsöprő vonzerő és energia. Bár kezdetben távolságtartó és bizalmatlan, ám ahogyan jobban megismerik őt, személyisége úgy varázsolja el a többieket. Hihetetlenül titokzatos és megfejthetetlen, különleges misztikus aura lengi körbe.

Nyilas (november 22. – december 21.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas valójában nyughatatlan vándor. Ő sem szívesen ereszt gyökereket, mintha láthatatlan erők tolnák a világ egyik szegletéből a másikba. Be akarja járni, meg akarja ismerni a bolygó minden apró zugát, elemi erővel vonzódik a különböző népek kultúrájához, az emberekhez. Bátorságában, elszántságában, tudásszomjában rejlik a valódi vonzereje.

vonzó pozitív tulajdonságok horoszkóp

A horoszkóp felfedi a legvonzóbb tulajdonságodat (Thinkstockphotos)

Bak (december 22. – január 20.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp bak csillagjegyA Bak munkamoráljával váltja ki a legnagyobb csodálatot a többiekből. Ha kötelességről van szó, nincs mese: amíg el nem készül a feladattal, számára más nem létezik. A munkája, a karrierje különösen hangsúlyos az életében, tény és való, céltudatosságának, kitartásának köszönhetően bármit képes megvalósítani.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő gondolkodásmódja nagyon egyedi és páratlan. Bölcs, józan az ítélőképessége, mindenkor készen áll, hogy új szemszögből közelítse meg a problémákat. Bámulatos problémamegoldó képességének köszönhetően előtte nem léteznek akadályok. Véleményére sokan kíváncsiak, hiszen magyarázatával megvilágítja, érthetőbbé teszi a dolgokat.

Halak (február 19. – március 20.)

pozitív tulajdonságok horoszkóp halak csillagjegyA Halak legnagyobb vonzereje kétségtelenül a művészi érzéke, a különleges kreatív vénája. Mély érzelmeit, gondolatait gyönyörű műalkotásokban tárja a nyilvánosság elé. Nagyon különleges jellemével, bölcsességével, a figyelmével könnyedén rabul ejti a többi csillagjegy szívét.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top