Horoszkóp

8 okból igazán szerethetőek a Szűz jegyűek

A Szűz meglehetősen kritikus, mondhatni szőrszálhasogató csillagjegy, ráadásul a cinizmusért sem kell a szomszédba mennie. Tévedés azt hinni, hogy nehéz vele megtalálni a közös hangot – erre érdemes is törekedni, mert kiváló munkatárs és remek barát válhat belőle. De nem csupán ez utóbbiért lehet őt nagyon szeretni.

1) Semmit nem vesz félvállról

A Szűz nem csak másokkal, saját magával szemben is kritikus, ezért nagyon is fontos neki, mit gondolnak róla a többiek. Az iskolában a tanároknak, felnőttként a főnökeinek szeretné megmutatni, hogy amit rá bíznak, maximálisan teljesíti. Szorgalmas és kitartó, diákként tele volt az ellenőrzője csillagos ötössel.

2) Roppant rendszerető

Környezete mindig tiszta és rendes, egészen kizökkenti őt, ha felfordulás uralkodik körülötte. Ez nem csak az otthonára vagy a munkahelyére igaz, hanem az élet egyéb területeire is: a váratlan fordulatok, a hirtelen jött döntéshelyzetek vagy a spontán programok nem tartoznak a kedvencei közé, jobban szeret előre tervezni és mindent szépen átgondolni.

3) Folyton jár az agya

A Szűz agytekervényei egy percre sem állnak meg, még éjszaka is zakatolnak. Ennek köszönhetően csodás problémamegoldó: igazán alapos, és semmi sem kerüli el a figyelmét. Ő azok, aki az elejétől a végéig átolvassa még az apró betűs részeket is.

4) Biztosan számíthatsz rá, ha baj van

Az igaz, hogy nehezen adja át magát az érzelmeknek és nehezen nyílik meg mások – sőt sokszor saját maga – előtt, de ha kiöntöd neki a szívedet, számíthatsz rá, hogy hét lakat alatt őrzi a rábízott titkokat, és amiben tud, segít.

Szuz csillagjegy horoszkop tulajdonsag

Szeresd a Szüzeket! – Thinkstockphotos

5) Nem kertel, de nem is ront ajtóstul a házba

A Szűz őszinte és kritikus, ami jól jöhet, ha valami meggondolatlanságra készülnél. Ha kikéred a véleményét, garantáltan a szemedbe mondja, hogy butaságot forgatsz a fejedben. Ő nem beszél ki a hátad mögött, és nem nézi ölbe tett kézzel, hogy a vesztedbe rohanj.

6) Tisztességes és szabálykövető

A Szűz sosem bújna ki a felelősség alól, lelkiismeretes és megbízható. Igazán korrekt a munkában, a szerelemben és a barátságban is, mellette tényleg nem kell cselszövéstől tartanod.

7) Hihetetlenül jó megfigyelő

Sokszor észrevesz olyan dolgokat, amik mindenki más figyelmét elkerülik, pedig nagyon is lényegesek. Ráadásul nemcsak jó megfigyelő, hanem remekül átlátja az összefüggéseket is, így hiba elengedned a füled mellett a meglátásait!

8) Semmit nem bíz a véletlenre

Amire csak lehet, a Szűz tudatosan felkészül, épp ezért ritkán éri őt felkészületlenül egy-egy esemény. A csodás benne, hogy sosem árul zsákbamacskát: nyílt lapokkal játszik, így pontosan tudod, hogy mit várhatsz tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top