nlc.hu
Horoszkóp

Lobbanékony csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy bárhol, bármikor képes összeveszni másokkal

Némelyik csillagjegy jóval kötekedőbb, makacsabb és rugalmatlanabb a többinél, ami miatt jóval könnyebben kerül összetűzésbe másokkal.
A szomszéd nője mindig zöldebb

Fokozza a bajt, hogy az esetek többségében azt hiszik, hogy csak nekik lehet igazuk, ezért jóval nehezebb dűlőre jutni velük. Amellett, hogy előszeretettel kezdeményeznek konfliktust, szinte soha nem hagyják, hogy másé legyen az utolsó szó. Nem csoda, hogy gyakran paprikás körülöttük a hangulat!

Kos

Mi mást is várhatnánk attól, aki fejjel megy a falnak? A Kos makacs, mások igazáról nehezen meggyőzhető csillagjegy, már-már fizikai fájdalmat okoz számára, ha meg kell hajolnia mások előtt, azzal az opcióval ugyanis sosem számol, hogy ő lehet az, aki téved. A benne túltengő energia és határozottság nem mindig szolgál jó ügyet: vitában és veszekedésben kifejezetten megnő a harci kedve, és képes a végsőkig elmenni akkor is, ha teljesen egyértelmű, hogy rosszul látja a dolgokat. Ráadásul szeret is vitatkozni, így nem ritka, hogy unaloműzőként szít feszültséget a környezetében.

Szűz

Meglepődtél, hogy mit keres a listán ez a kívülről olyan visszafogottnak tűnő zodiákus jegy? Nos, nekünk elhiheted, hogy kritikus hozzáállása, cinizmusa és szőrszálhasogatása miatt a Szűznek is bérelt helye van a többiek között! Csípős megjegyzéseinek súlyát nem mindig érzi, ezért olykor észrevétlenül bánt meg másokat, mentségére szolgál azonban, hogy ritkán keveredik összetűzésbe indokolatlanul. Intelligens vitapartner, aki nem felejt, ezért érdemes átgondolnod, hogyan reagálsz, ha vele akasztod össze a bajszodat!

Bak

A Bakot sem könnyű meggyőzni arról, hogy rajta kívül másnak is lehet igaza. Mindenről határozott, már-már megingathatatlan véleménye van, amiből sosem akar engedni. Ha valaki másképp gondolkodik, mint ő, az könnyen kihozza a sodrából, az pedig végképp olaj a tűzre, ha szembe is megy vele. A Bak általában nem nyugszik addig, amíg nem övé az utolsó szó, vagyis nem túl felemelő vitapartner. Kész szerencse, hogy észérvekkel olykor meggyőzhető, de azt inkább ne várd tőle, hogy belássa, tévedett, és neked van igazad!

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top