Horoszkóp

Ezt a 7 mondatot soha nem mondd a Kosnak!

Bizony vannak olyan mondatok, amiket gyűlölnek a csillagjegyek. Mindenkinek máshol húzódik a tűréshatára a személyiségétől függően, s ezért mindenki más mondatoktól robban fel. A horoszkóp szerint a Kosnak például ezeket a mondatokat ne mondd soha!

A Kos az egyik leghevesebb és legszenvedélyesebb csillagjegy. Nagyon aktív típus, tele van energiával, lelkes és törekvő, nagyon céltudatos és tettre kész. De nála is akad néhány olyan megjegyzés, amitől azonnal elveszíti a fejét. Szóval, ha nem szeretnéd, hogy Kos párod felrobbanjon a méregtől, a következő mondatokat, inkább ne mondd neki. Akkor sem, ha igaznak érzed…

1. mondat: „Legyél már kicsit türelmesebb!”

A Kos kicsit sem türelmes típus. Képtelen várni, mindent azonnal akar. S ezért neki azt mondani, hogy legyél már türelmesebb, óriási öngól, mert ettől a mondattól csak még türelmetlenebb lesz. A legjobb, ha nem várakoztatod meg, s inkább te érsz előbb a megbeszélt találkozóra – fura módon ritkán pontos. Azt sem szereti, ha körmondatokban beszélsz, ezért legyél mindig lényegre törő. S persze olyankor menjetek vásárolni, amikor a legkevesebben tartózkodnak a boltokban. Gyűlöl ugyanis sorba állni…

2. mondat, amit ne mondj a Kosnak: „Miért vagy ideges?”

Mivel meglehetősen türelmetlen típus, nem véletlen, hogy Kos párod könnyen felkapja a vizet. De a kérdéstől, hogy most miért vagy ideges, csak még inkább az lesz. S mivel sosem vallaná be, hogy mennyire hirtelen természet, kiabálva bizonygatja: „egyáltalán nem vagyok ideges!” Viccesnek tűnhet az egész, de próbáld megőrizni a hidegvéredet, s ne nevesd el magad, mert azzal csak olajat öntenél a tűzre. A legjobb, ha ezt a mondatot sem mondod ki előtte. 

3. mondat: „Higgadj már le!”

A Kos ezt a mondatot legalább annyira gyűlöli, mint az előbbi kettőt. Ha dühös, csak még dühösebb lesz ettől a megjegyzéstől. Ha épp kirohanásban van, érdemes hagyni, hadd adja ki magából a gőzt. Valójában amilyen gyorsan felkapja a vizet, pontosan olyan gyorsan túl is van az egész bosszankodáson. Onnantól meg újra a nagyon is szerethető arcát mutatja.

kos csillagjegy horoszkóp tiltott mondatok

Ezeket a mondatokat jobb, ha soha nem mondod a Kosnak (fotó: Getty Images)

4. mondat, amit soha ne mondj a Kosnak: „Nincs igazad!”

A Kos őszinte és egyenes jellem, ami szívén, az a száján. Kertelés nélkül kimondja a véleményét, és többnyire nagyon sok igazság rejlik abban, amit mond. Persze, ő sem tévedhetetlen, s bizony fura módon nagyon is hajlamos ragaszkodni a saját igazához. S mivel győztes típus, természetesen a vitákban sem akar veszíteni. Sosem fogadja el, ha nem neki van igaza, és nem az övé az utolsó mondat…

5. mondat: Ne mondd a Kosnak, hogy „Önző vagy!”

Jobb, ha elfogadod Kos párodat olyannak, amilyen. S bizony ebbe beletartozik, hogy sokszor előbb gondol magára, mint a többiekre. Nem tehet róla, ilyen a természete. Viszont, mindent megad neked, ha önzetlenül szereted és elfogadod. A béke, a boldogság kedvéért jobb ezt a témát sem feszegetni nála. Ellenkező esetben nagyon dühös lesz, és ilyenkor bizony támadóan léphet fel. És a végén képes bebizonyítani, hogy te sokkal önzőbb vagy nála…

6. mondat, amit nem szeret a Kos hallani: „Ne menj sehová!”

A Kos rosszul viseli a korlátozásokat. Szeret a saját feje után menni, nagyon aktív és kalandvágyó csillagjegy. Ha menni akar, nem tudod visszatartani, inkább menj vele te is. Nagyon boldoggá teszed, ha érzi, hogy a hobbiját érdekesnek tartod. Kiránduljatok, biciklizzetek minél többet kettesben. Nemcsak az energiákat vezetitek le, de a közös időtöltés még közelebb hoz egymáshoz benneteket. Ha nincs kedved vele tartani, inkább hagyd, hadd menjen egyedül. Sokkal jobban jársz, mint ha vissza akarnád őt fogni.

7. Ne szólj bele, hogy vezet

Kos párod imád versenyezni, s nincs ez másként autóvezetés közben sem. Sőt, talán ilyenkor ébred fel benne csak igazán a versenyzői szellem. Gyűlöl a dugóban araszolgatni, s ilyenkor többnyire hangosan szidja a lassan haladó autósokat. Ritkán hagyja szó nélkül, ha a forgalomban valaki bevág elé, netán le akarja őt tolni az útról. Nem mindig jó mellette ülni, mert meglehetősen türelmetlenül vezet. Mégse tedd szóvá a vezetési stílusát, inkább csak magadban mosolyogva fogadd el az egészet… Ő ilyen.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top