Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egyfolytában üzengetnek

Az online üzenetküldés jó és hasznos dolog, ám vannak, akik hajlamosak túlzásba vinni az üzengetést, például az alábbi négy csillagjegy. Vajon te is köztük vagy? Te is képtelen vagy leállni az üzenetekkel? A horoszkóp leleplez...

Az sms, a messenger nagyon hasznos találmány, ha épp nem tudod felvenni a telefont, de muszáj valakinek csendben válaszolni az üzenetére, a telefonhívására. Ám akadnak olyan csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek leállni az üzenetekkel, és valójában folyamatosan a messenger appokon lógnak. Ők azok, akik néha a többiek idegeire mennek a folyamatos üzengetésekkel. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Halak törődést és figyelmet vár

A Halak könnyed és intuitív csillagjegy, ám ennek ellenére állandó megnyugtatást és visszaigazolást vár a környezetétől, különösképpen a partnerétől. Szereti, ha párja folyamatosan odafigyel rá. Erre pedig remek eszköz a telefonos messenger. A Halak ugyanis azonnal megosztja a hozzá közelállókkal, ami éppen történik vele, vagy ami eszébe jutott, és persze választ is vár ezekre az üzenetekre, méghozzá lehetőleg minél gyorsabbat. Ezzel szemben ő nem mindig válaszol mások üzeneteire, mert túlságosan bele van merülve a saját gondolataiba.

A Rák minden cukiságot megoszt

A Rák is nagyon érzékeny csillagjegy, szereti a közelében tudni a szeretteit, ha máshogy nem is, hát legalább online. Mindent megoszt velük, ami épp megtetszik neki, legyen szó akár cuki cicás videóról, amit a neten talált, vagy egy szép tájról, amit ő maga fotózott. Minden szépet és jót meg akar osztani a szeretteivel, mert így egy kicsit úgy érzi, ők is vele vannak a nap 24 órájában. Az üzeneteire általában ő is azonnali választ vár, cserébe persze rögtön válaszol. Ha meg nem jön az üzenet, azonnal aggódni kezd, hogy biztos valami baj történt a másikkal…

Ezek a csillagjegyek sosem hagyják abba az üzengetést
Fotó: Pixabaynlc

Az Ikrek állandó figyelemre szomjazik

Az Ikrek mindene a beszélgetés, a kommunikáció, és természetesen ehhez az internet adta lehetőségeket is kihasználja. Sosem gondolkodik vagy szelektál, mielőtt üzenetet küldene, mindent megoszt, amit viccesnek, érdekesnek, vagy éppen provokatívnak talál. Egész nap szüksége van a párja figyelmére, ezért is szeret vele folyamatosan kapcsolatban lenni a neten is. Ám, hiába van online, ettől még lehet, hogy nem feltétlenül válaszol a többieknek azonnal. Ilyenkor valószínűleg valami új és izgalmasabb tartalom köti le a figyelmét.

Az Oroszlán mindig középpontban akar lenni

Az Oroszlán szomjazza a figyelmet, mindig a középpontban akar lenni, nemcsak személyesen, hanem online is. Nem érdekli, ha kedvese éppen vizsgázik vagy értekezleten ül, akkor is non-stop üzen neki, és persze azonnali választ vár. Aztán amikor megkapta, már küldi is a következő üzenetet. Nemcsak szöveges üzenetekre, rengeteg szelfire is lehet tőle számítani. Nincs szüksége visszaigazolásra, egyszerűen csak azt gondolja, minden, ami vele történik, mások számára is érdekes, ezért kötelessége megosztani. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top