Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon veszélyesek lehetnek

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai. A horoszkóp szerint ezekkel a csillagjegyekkel nem árt óvatosnak lenni, mert hajlamosak a hazugságokra, a manipulációra, szóval időnként meglehetősen veszélyesnek tűnhetnek. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Manipuláció, narcizmus, hazugságok, tapintatlanság…  Nos, nem a legkedvezőbb tulajdonságok. A horoszkóp szerint az alábbi csillagjegyek sajnos hajlamosak lehetnek ezekre. Persze sosem szabad általánosítani, és ne is kezeld fenntartások nélkül a leírtakat. Nem biztos, hogy mindenkire illenek, akik ezekben a jegyekben születtek. De mélyen valahol a lelkükben ott rejlik. Nem biztos, hogy valaha is megmutatják, de előfordulhat. Persze, akkor se érjen meglepetés, ha valamelyik közeli ismerősre ráismersz…

Az Ikrek manipulál, és játszik veled

Az Ikrek a kommunikáció mestere, rendkívül okos csillagjegy, így a szavaival könnyedén manipulálja a többieket, ami kifejezetten szórakoztatja őt. Kettős jegyről beszélünk, akinek két oldala van, az egyik aranyos és kedves, a másik viszont igazi manipulátor, akit nem érdekel, ha megbánt téged. Szeret játszani, a hatalmi játszmákba is könnyen belebonyolódik, csakhogy megmutassa, mindenben ő az irányító. Nem árt óvatosnak lenni vele.

Ezek a csillagjegyek nagyon veszélyesek lehetnek (iStock)

A Rák kölcsön kér, és hazudik

A Rák gyenge pontja a pénz és az igazmondás, főleg, ha a kettő együtt jár. Bizony képes lehet szégyentelenül hazudni, ha pénzre van szüksége, csak hozzá juthasson. Ha kölcsönt adsz neki, ne lepődj meg, ha problémákba ütközöl nála, amikor vissza akarod kapni az összeget. Azon se lepődj meg, ha kölcsönt adtál neki a villanyszámlára és másnap új csilivili ruhában jelenik meg. Valószínűleg nem az áramtartozásra kellett a pénzed.

Az Oroszlán önközpontú, és tapintatlan

Az Oroszlán meglehetősen narcisztikus csillagjegy. Tör előre anélkül, hogy bármerre is nézne. Azt feltételezi, hogy mindent tökéletesen csinál és ezért, mindenkinek imádnia kell őt. Úgy gondolja, ő annyira hibátlan, hogy bármit megtehet, megengedhet magának anélkül, hogy megharagudnál rá. Pontosan ezért hajlamos sokszor túlfeszíteni a húrt, és egyáltalán nem foglalkozik vele, ha megbántott, bajba sodort, vagy kellemetlen helyzetbe hozott mások előtt. Szerinte neki ez gond nélkül megbocsájtható.

A Vízöntő kegyetlenül őszinte

A Vízöntő kegyetlenül őszinte csillagjegy, aki az érzelmekre hat. Imád játszani, akkor is, ha gonosz játékról van szó. Tehát könnyen képes megsérteni olyan dolgokkal, amelyekről tudja, hogy érzékenyen érintenek téged. Csak úgy unaloműzésként az orrod alá dörgöli a fájó igazságot bármilyen helyzetben, csak azért, mert roppant szórakoztatónak találja. Ő még véletlenül sincs tekintettel semmire és senkire. Vele sem árt óvatosnak lenni.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top