Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek képesek a jövőbe látni

Ezeknek a csillagjegyeknek van egy bámulatos képességük, a jövőbe látás, amit nem feltétlenül jóslásra használnak. Előre látnak ugyan dolgokat, de azzal valami egészen mást kezdenek, mint a legtöbben gondolnák. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Néhány csillagjegynek egészen bámulatos képessége van. Vannak, akik egyszerűen belülről érzik, hogy mi történik velük a közeli jövőben. Mások előre megálmodják a jövőt, míg megint mások valami egészen mást kezdenek ezzel a különleges adottsággal. A következő csillagjegyek valódi látnokok – a maguk sajátos módján… Ők teremtik ugyanis a legújabb trendeket, mert olyasmit is látnak előre, amire a többiek nem képesek. Vajon te is köztük vagy? Te is a jövőbe látsz?

A Vízöntő szeme előtt látja a jövőt

A Vízöntő hihetetlenül intuitív alkat, aki nem véletlenül született látnoki képességgel. Valójában bármire használja a tehetségét, a jóslástól kezdve a leginnovatívabb eszközök felfedezéséig. Nem véletlen, hogy nagyon sok filozófus, felfedező és médium születik a Vízöntő jegyében. Ő ugyanis képes a járatlan utat választani, és egyáltalán nem fél a megszokásoktól eltérni. Sőt, egész életében azon munkálkodik, hogy megreformálja, jobbá, élhetőbbé tegye a világot, s ehhez minden újításra nyitott.

Ezek a csillagjegyek képesek a jövőbe látni (iStock)

Az Ikrek ötletei a jövőből érkeznek

Az Ikrek folyamatos tudásszomja és kommunikációs készségei miatt remekül átlátja az összefüggéseket, így kiváló érzékkel tapint rá az új tendenciákra. A jövőről szőtt elképzelései sokak szemében talán túl merésznek tűnhetnek, ám végül mégis mindig neki lesz igaza. Nemcsak beszélgetni szeret nagyon, hanem figyelmesen hallgat másokat, így gyűjtve folyamatosan az inspirációkat, amelyekből aztán nagyszerű terveket készít. Imádja az újdonságokat, és neki mindenkor nagyon újszerű ötletei is vannak. Tényleg olyan, mintha a jövőbe látna… 

Az Oroszlán valódi látnok

A Nap égisze alatt született Oroszlán valójában igazi látnok. Kreatív tervező és gondolkodó, nem mellesleg rendkívül magabiztos hozzáállásának köszönhetően ő mindig bizakodóan tekint a jövő elé. A céljait mindenkor meg is valósítja. Ő az, aki sosem követi például a divatot, hanem ő maga teremti. Bámulatos ötleteivel előre látja a trendeket. S ha oly szerencsés, hogy vezetőként vagy önállóan dolgozhat, még tisztábban látja, merre vezet az út a jövője felé.

astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top