Horoszkóp

Ezekhez a csillagjegyekhez öröm látogatóba menni

Ezekről a csillagjegyekről elmondható, hogy született vendéglátók. Hozzájuk tényleg öröm látogatóba, buliba menni. Mindegyikük mást és mást tud, mint a többi csillagjegy. A horoszkópból kiderül, vajon te is köztük vagy?

Az biztos, ha ezek a csillagjegyek hívnak magukhoz vendégségben, egyetlen pillanatig sem unatkozol, és persze nagyszerűen érzed magadat. Bámulatos érzékkel rendelkeznek, hogy igazán otthonos és kellemes körülményeket teremtsenek. Nemcsak szuper kajákra számíthatsz velük, de nagyszerű beszélgetésekre, remek hangulatra, nagyon sok nevetésre, vidámságra. Ők valódi házigazdáknak születtek, és tényleg öröm hozzájuk látogatóba menni.

Az Oroszlán imád szórakozni

És nemcsak szórakozni, de szórakoztatni is ugyanennyire. Az Oroszlánnak nagyon fontos, hogy vendégei nagyszerűen és valódi kényelemben érezzék magukat, amikor meghívja őket magához. Mindenkinek nyitott a kérésére, legyen szó diétáról, speciális étrendről, figyelembe veszi a többiek kívánságait. Nagyon jól főz, és egyáltalán nem okoz neki gondot, hogy például vegán avagy gluténmentes menüt készítsen. Természetesen a hagyományos ételekben is jártas. Pontosan tudja, hogy az ételek mellé milyen italok illenek a legjobban. Nem mellesleg nagyon szórakoztató típus, ezért is öröm hozzá vendégségbe menni.

Ezekhez a csillagjegyekhez öröm vendégségbe menni (Fotó: iStock)

Az Ikrek minden feltételt megteremt a kitűnő hangulathoz 

Az Ikrek talán a legjobb szervező a csillagjegyek között. Ha bulira, vendégségbe invitál, minden adott lesz az oldott hangulathoz. Ő ugyan nem szívesen főz, de a legjobb helyekről rendeli a svédasztalos kaját. Az is biztos, hogy mindig van valamilyen érdekes témaötlete, így a beszélgetések az éjszakába nyúlnak majd, a vendégek a legszívesebben haza sem mennének. Nemcsak nagyon jó ötletekkel rendelkezik, de nagyon figyelmesen hallgatja a többieket. Neki nincsenek kötelező elvárásai, ő csak arra törekszik, hogy mindenki nagyon jól érezze magát nála. Mindenki akkor jön és addig marad, amíg a kedve tartja.

A Mérlegnek a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat a vendégek

A Mérleg nagyon társaságkedvelő típus, de nemcsak mások meghívását fogadja, el, hanem ő is szívesen hívja magához a barátokat, az ismerősöket. Neki mindennél fontosabb, hogy a vendégei nagyszerűen érezzék magukat nála. Ő is lázasan készül előre, listát állít össze a legjobb zenékről, valódi meghitt hangulatot teremt az otthonában, hogy mindenkivel a lehető legkényelmesebben beszélgethessen. Alkalmazkodik a vendégei kéréséhez, igényeihez, olyan ételeket, italokat szerez be, amiket mindenki szeret. Nála sincsenek előírások, a többiek bármit ehetnek, ihatnak a svédasztalról. Tény és való, a Mérlegnél minden a nyugalomról, a harmóniáról szól.

A Bika a legszuperebb házigazda

Nagyon szerencsésnek érezheted magadat, ha Bika jegyű barátod, ismerősöd lát vendégül. Ő ugyanis a legszuperebb bulikról híres. Nála kétségkívül mindig nagyszerű a hangulat, elképesztő ételeket készít, és a legjobb italokról is gondoskodik. Kétségtelenül ő a legnagyobb gourmand a csillagjegyek között, és a luxust is kedveli. Márpedig, ha vendégül lát, nem fog garasoskodni, a legjobbra számítsz nála. Udvarias, kedves, szórakoztató és rendkívül nagylelkű. Nem véletlenül ő a legnagyszerűbb vendéglátó. Mindenképpen megtiszteltetésnek érezheted a meghívását, mert csak keveseket enged az otthonába.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top