Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szervezi a legszuperebb bulikat

Ezek a csillagjegyek nagyszerű vendéglátók, remekül értenek a szervezéshez. Ha ők hívnak magukhoz, szuper hangulatra és a legjobb bulira számíthatsz. Lehet, hogy te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Az Oroszlán szervezi a legjobb bulikat

buli házigazda csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán a vendéglátás királya is lehetne. Pontosan tudja, hogyan szervezze meg a legszuperebb partit a barátoknak. Egyszerűen imádja a társaságot, ezért mindent megtesz, hogy minél gyakrabban láthassa vendégül a legjobb barátokat. Nem véletlen, hogy szinte mindig tele van a háza, a vendégei nagyon szívesen mennek hozzá látogatóba. A legfinomabb süteményekkel várja őket, ugyanakkor nem bánja, ha különleges italokkal lepik meg őt a vendégei. Az is biztos, hogy nagyszerű hangulatra, remek zenékre számíthatnak a többiek.

buli házigazda csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig jó bulikat rendeznek (iStock)

A Bika valódi gourmand

buli házigazda csillagjegyek bika horoszkópHa netán irigylésre méltó házban lakik a szomszédod, szinte bizonyosan a Bika jegyében született. Imádja a luxust, a jólétet, a kényelmet, nem mellesleg szívesen forog a konyhában. És nemcsak magának készíti a finomabbnál finomabb fogásokat, akkor van igazán elemében, amikor a barátokat is vendégül láthatja. Ő nem sajnálja a pénzt a baráti bulikra, mindenből a legjobbat választja még akkor is, ha netán másnap kölcsön kéne kérnie, hogy kihúzza a következő fizetésig. Imádja a hasát, és imádja látni, hogy elégedetten távoznak tőle a vendégei. Tény és való, nála is nagyszerű bulira számíthatsz.

A Skorpió mindent megtesz a tökéletes buliért

buli házigazda csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió a Bikával és az Oroszlánnal ellentétben inkább csak szűkebb baráti partit rendez. Nagyon szeret ilyenkor a társaság közepe lenni, de mindenkor jó okkal teszi. A szervezésben, a vendéglátásban képtelenség hibát találni, erre joggal lehet büszke. Mindent megtesz, irányítja a beszélgetést, hogy a vendégei igazán jól érezhessék magukat, és felejthetetlen napban részesíthesse őket. Az is biztos, hogy az ő partija más, mint a többi, mindenkor belecsempész a szokáshoz képest valami merőben eltérőt, ami az ő védjegye. Mindenkor nagyon kitesz magáért, ezért is annyira jók a bulik nála.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top