Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legkeményebb

Ez a csillagjegyek nagyon erőteljesek. Nekik nem lehet ellent mondani, mert nem igazán tűrik el a nemet. S vajon miért ennyire kemények a többiekkel? Kiderül a horoszkópból.

Ezek a csillagjegyek határozottak, következetesek, elszántak, nem mellesleg keményen odateszik magukat, ha a céljaikról, az elhatározásaikról esik szó. Pontosan tudják, mit akarnak elérni, megvalósítani az életükben, s ahhoz kőkeményen ragaszkodnak is. A horoszkóp szerint nekik nem lehet és nem is érdemes nemet mondani…

A Kos a legerőteljesebb csillagjegy

A Kos mindenkinél elszántabb, rendkívül energikus és pontosan tudja, mit akar elérni az életében. Sosem hezitál, nem ijed meg a kihívásoktól, bátran belevág az ismeretlenbe. Lobbanékony, türelmetlen alkat, ezért általában mindig akad egy-két ellensége. Őszinte csillagjegy, ami a szívén, az a száján, kendőzetlenül mondja ki a véleményét. Meglehetősen konok és makacs, ha valamit a fejébe vesz, arról nem könnyű lebeszélni. Az is biztos, hogy a bátorsága, az elszántsága és a kifogyhatatlan energiája teszi őt keménnyé és erőteljessé.

Ezek a csillagjegyek a legkeményebbek a horoszkóp szerint

Ezek a csillagjegyek a legkeményebbek a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A Skorpió a legkeményebb csillagjegy

A Skorpióval nem érdemes ujjat húzni. Nagyon erőteljes csillagjegy, de egészen másként, mint a többiek. Őt ugyanis egészen más érzelmi szint jellemzi. Amit akar, teljes szívével, lelkével akarja, és persze el is éri a célját. Megállíthatatlan és ellenállhatatlan. Hajlamos a kritikára, és időnként agresszív is lehet, ezért nem mindig könnyű kijönni vele. Aki ugyanakkor mélyen ismerheti őt, pontosan tudja róla, mennyire lojális és megbízható. A szerelemben is domináns alkat, nem viseli a visszautasítást, ugyanakkor hűséges, kitartó és szenvedélyes partner.

A Rák nagyon következetes tud lenni

A Rák, amilyen érzékeny, és amennyire hajlamos a hangulathullámzásra, pontosan annyira erőteljes és következetes tud lenni. Sokkal magabiztosabb, mint amilyennek sokan gondolják. Hisz magában, a képességeiben, céltudatos a munkájában, de az érzelmi életében is. Meglepően követelőző lehet a közvetlen környezetével, s nem mindig használja az empátiáját. Kimondja, amit gondol, még akkor is, ha tudja, hogy ezzel megbántja a másikat. Az önbizalma és a maximalizmusa teszi őt igazán erőteljessé, hiszen ezzel éri el a céljait, és alkot nagyszerű dolgokat. 

Az Oroszlán büszke és nagyvonalú

Az Oroszlánt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Rendkívül domináns típus, aki duzzad az önbizalomtól, céltudatos, energikus és nagyon elszánt. Nem ijed meg a nehézségektől, tudatosan tervezi és építi fel az életét, a céljait rendre megvalósítja. Született vezető, aki ugyanakkor hajlamos lehet az arroganciára, nagyon makacs, de legalább ennyire következetes is. Karizmatikus, erőteljes és nagyon elszánt. Nem érdemes neki nemet mondani, mert sosem ő húzza a rövidebbet…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top