Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek született vezetők, ezt nem is rejtik véka alá

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül vezetői szerepre születtek. Kifejezetten rosszul érzik magukat olyan munkahelyen, ahol nem irányíthatnak, és nem használhatják a kreativitásukat, az önállóságot. Vajon te is köztük vagy? Minden kiderül a horoszkópból.

A vezetői képesség hatalom. Nem mindenkiben van meg ez a tulajdonság, ám soha nem késő belefogni. Vezetőnek lenni nem csekély bátorságot kíván, különösen, ha olyan dolog iránt lelkesedsz, ami nem megszokott, netán rosszallást vált ki a környezetedből.

Lássuk, mely csillagjegyek a született vezetők. Ám ne csüggedj, ha nem vagy közöttük. Mindenkiben ott rejtőzik az a bátorság, harci szellem, ami a jó vezető alapvető sajátossága, még ha nem is vagy erről mindenkor meggyőződve. A kérdés csak az, képes vagy-e előhozni magadból a lehető legtöbbet…

A Kos imád nyerni

A Kos az állatöv első csillagjegye, így nem véletlen, hogy ő mindenben elsőnek akar lenni. Az első, esetében a megkérdőjelezhetetlen legjobbat jelenti. Győztes típus, aki a versenyszellemet új szintre emeli. Született, ellenállhatatlan vezető, rendkívül céltudatos, és nagyon motivált. Ennek megfelelően akkor teljesít a legjobban, amikor ő határozhatja meg a trendeket, az újdonságokat, s feltűnő kijelentéseket tehet. Ő a legkeményebb kihívásoknak is képes megfelelni. Sőt, ilyenkor érzi magát igazán aktívnak és hasznosnak.

Ezek a csillagjegyek vezetésre születtek (iStock)

Az Oroszlán a tapsért él

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, ami egyúttal a naprendszer középpontja is. Kell-e ennél többet mondani? Ő pontosan az a típus, aki imádja, ha körülötte forog a világ. Akkor boldogul a legjobban, amikor utat engedhet élénk képzeletének, a kreativitásának. Karizmatikus és szórakoztató személyiség, gyermeki természete vonzóvá és elragadóvá teszi. Akár táncával kelti életre a színpadot, akár modellként vonul végig a kifutón, akkor a legboldogabb, ha a figyelem középpontjában lehet.

A Bak mindig a lényegre tér

A Bak nagyszerű elme, rendkívül szívós és szorgalmas típus, nem beszélve a gyakorlatiasságáról, s persze ő is abszolút vezetői vénával van megáldva. A csillagjegyek vezére minden kétséget kizáróan. Hideg és könyörtelen, ám csak azért, mert kiforrott tervei vannak, amelyeket minden körülmények között meg akar valósítani. A Szaturnusz bolygó uralta csillagjegy hihetetlenül kitartó, s semmi sem állíthatja meg, hogy elérje céljait. A karrier a szenvedélye, a hírnév a mindene.

A Vízöntő nem fél fellázadni

A Vízöntő egyedi és szokatlan típus a csillagjegyek között, nem sok érzelmet tükröz az arca, miközben legbelül izzó vulkánra emlékeztet. A jegy szülötte egyetlen dologra vágyik: a gyökeres fordulatra, a változásokra. S ezt saját maga viszi véghez. Uralkodó bolygója az Uránusz, amely a váratlan eseményekért, a lázadásért és a különleges fordulatokért felel, s ez megmutatkozik ellenszegülő magatartásában, különc természetében is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top