Horoszkóp

Milyen főnök lennél? A horoszkópból kiderül

A horoszkópból kiolvasható, milyen vezetők válhatnak a csillagjegyekből. Lehet, nem vezetői beosztásban dolgozol, de most megtudhatod, milyen főnök válna belőled. Vajon együttműködő vagy inkább hatalmaskodó vezető lennél?

A Kos főnök

főnök munkahely vezető kos horoszkóp csillagjegyekA Kos vezető világosan a tudtodra adja, mit vár el tőled. Pontosan látja, milyen egyedi képességeid vannak, bízik benned, s munkájával szembeni odaadása ragadós. Hajlamos ugyanakkor húzni-halasztani vagy éppen siettetni a munkahelyi feladatokat, nála előfordulhat, hogy jó nagy rendetlenséget hagy maga mögött, amit az alkalmazottaknak kell rendbe tenniük.

A Bika főnök

főnök munkahely vezető bika horoszkóp csillagjegyekBika főnököd az egész csapat lelke: ő mindenkor azonosan terheli a dolgozókat feladatokkal, mindenkivel ugyanúgy bánik, s mások kedvéért nagy igyekezettel veti bele magát a nehéz és valódi kihívást jelentő projektekbe is. Sajnálatos módon ugyanakkor nem lelkesedik az újdonságokért, meglehetősen rugalmatlan, és hajlamos közömbösen viseltetni a dolgozók érzései iránt.

Az Ikrek főnök

főnök munkahely vezető ikrek horoszkóp csillagjegyekAz Ikrek főnökkel egyetlen munkahelyen töltött nap sem unalmas. Tehetsége van ugyanis ahhoz, hogy a munkát kreativitással és jókedvvel ötvözze. Képes gyorsan és ösztönösen cselekedni, s bármiben segítségére van a beosztottainak. Negatívum viszont, hogy hamar zaklatottá válik, s ilyenkor nem lehet vele beszélni. Drámai helyzetekben ugyanakkor a helyzet magaslatán áll.

főnök munkahely vezető horoszkóp csillagjegyek

Ilyen főnökök lennének a csillagjegyek (iStockphoto)

A Rák főnök

főnök munkahely vezető rák horoszkóp csillagjegyekA Rák főnök mellett a munkahelyed valóban a második otthonod lehet. Ő ugyanis úgy kezeli a dolgozókat, mint egy nagy családot, mindenkiért tűzbe tenné a kezét, s fontos számára, hogy az ott lévők jól érezzék magukat. Ugyanakkor túlságosan is szívére vesz bizonyos dolgokat, s miután családtagokként kezeli a munkatársait, a magánéletük sem tabu a számára.

Az Oroszlán főnök

főnök munkahely vezető oroszlán horoszkóp csillagjegyekAz Oroszlán vezető ösztönzően hat mindenkire. Magabiztos, s követendő példaként áll a beosztottak előtt. Ha vele dolgozol, úgy érzed, mintha az álmaid karrierje felé vezető úton haladnál. Könnyedén elfelejti ugyanakkor, hogy a munkatársak azért veszik őt körül, hogy vele együtt fáradozzanak nap mint nap a közös feladatokban, és nem pedig azért, hogy csodálják őt.

A Szűz főnök

főnök munkahely vezető szűz horoszkóp csillagjegyekA Szűz főnök mellett valójában senki sem veszíti el a fonalat: jól rendszerezi a munkát, hatékony, pontosan tudja, mi a cél, segítőkész a beosztottaival, hogy minden a lehető legjobban menjen. Az elvárásai ugyanakkor igen magasak, s ha nem tökéletes munkát kap kézhez, élesen kritizálja még a legapróbb pontatlanságot is. Néha olyasmibe is beleköt, amibe nem kéne.

A Mérleg főnök

főnök munkahely vezető mérleg horoszkóp csillagjegyekA Mérleg főnök számára fontosak a beosztottai, ami meg is látszik, amikor beszél velük, elismeri munkájukat, vagy kikéri a véleményüket. Mondhatni különleges és harmonikus viszonyt alakít ki mindenkivel. A létszükségletet jelentő egyensúlyt azonban számos esetben csak vezetői utasításokkal tudja megteremteni, ami viszont passzív-agresszívvé teheti őt.

A Skorpió főnök

főnök munkahely vezető skorpió horoszkóp csillagjegyekA Skorpió főnök mellett nem kell aggódnod, hogy „az út szélén hagy”, ő ugyanis mindenkor a beosztottak érdekeit tartja szem előtt, s mindent meg is tesz értük. Attól viszont óvjon az ég, hogy bármit is megpróbálj eltitkolni előle, az üldözési mánia épp úgy nem áll távol tőle, mint a magánnyomozás. Semmi sem maradhat titokban előtte. Szóval inkább a békére törekedj mellette.

A Nyilas főnök

főnök munkahely vezető nyilas horoszkóp csillagjegyekA Nyilas főnök a legunalmasabb munkát is érdekessé tudja varázsolni. Mellette az sem tűnik fel, hogy éppen dolgozol. Fáradhatatlan, optimista, lelkes személyiség, aki tele van energiával. Viszont nem mindenki képes lépést tartani vele. A szabályok kijelölése nem az ő asztala, éppen ezért a vezetése alatt számos dolog meglehetősen homályos lehet.

főnök munkahely vezető horoszkóp csillagjegyek

Így viselkednek főnökként a csillagjegyek (iStockphoto)

A Bak főnök

főnök munkahely vezető bak horoszkóp csillagjegyekNem meglepő, ha Bak jegyű a főnököd. Ő ugyanis vezetőnek született, minden érzéke megvan hozzá. Motiválja beosztottait, kritikája építő jellegű, csak azt felejti el, hogy a munka nem mindenki számára jelenti ugyanazt, mint neki. A Bak a munkájának él, míg a többiek azért dolgoznak, hogy élvezni tudják az életet. Ez pedig nagy különbség.

A Vízöntő főnök

főnök munkahely vezető vízöntő horoszkóp csillagjegyekA Vízöntő vezető nem szereti a hagyományokat, viszont szívesen feszegeti a határokat. Ha ő a főnököd, biztos lehetsz benne, hogy a munkahelyed sosem lesz idejétmúlt. Nagyon jól tudja ösztönözni a beosztottait a csapatmunkára. Időnként azonban elveszti realitásérzékét, hajlamos folyamatosan változtatni a munkamódszereket, s hidegen hagyja, hogy ezzel mindenkit összezavar.

A Halak főnök

Milyen főnök lennél? A horoszkópból kiderülA Halak főnök a legritkább esetben tűnik vezetőnek, olyan inkább, mint egy bölcs barát vagy mentor, aki mindenben a segítségedre van. Mellette úgy érezheted, minden kérdésedre már tudod a választ. Túlságosan is érzelmes lehet ugyanakkor, ha valami nem úgy sült el, ahogy tervezte, az egész csoporton érződik a letargiája, a csalódottsága.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top