Horoszkóp

Ezzel lophatod be magad a főnököd szívébe

Vajon mivel lophatod magad a főnököd szívébe? Mit vár tőled a leginkább? Mi az, amivel könnyedén elérheted nála a fizetésemelést, a megbecsülést? A horoszkóp megadja a választ. Nélkülözhetetlen információk következnek.

Ha Kos a főnököd

főnök csillagjegyek kos horoszkópA Kos főnök kiválóan helytáll a krízishelyzetekben, ezerrel veti magát a munkába, és ugyanezt várja mindenki mástól is. Nem bánja, ha a jól végzett munkát követően a dicsőségben ragyoghat, elismerést, dicséretet kap, fontos számára a tudat, hogy nélkülözhetetlen. Elvárja a tiszteletet, erős és rugalmas személyiség, de az is lehetséges, hogy szinte folyamatosan problémázik. Született vezetőként azokat a munkatársakat kedveli, akik tartják vele a lépést, párhuzamosan több feladatot is meg tudnak csinálni, és minden helyzetben akad B, sőt C tervük is.

Ha Bika a főnököd

főnök csillagjegyek bika horoszkópA Bika főnök az őszinte és szorgalmas munkatársakat kedveli. Első pillantásra rendkívül türelmes, de valójában rendkívül makacs és önfejű tud lenni, nála az érzelmek szóba sem jöhetnek, amikor munkáról van szó. Ha le akarod őt nyűgözni, a tisztelet, a szorgalom alapvető! Mutasd meg, milyen jó csapatjátékos vagy, ötletelj, dolgozz össze a csoporttal. Nagyon szereti a precizitást, amikor pontos és átlátható terveket kap a feladatok végrehajtásáról. A váratlan meglepetéseket, főként ha anyagi veszteséggel is jár, már nagyon nem kedveli, a finom házi sütikért viszont rajong. 

Ha Ikrek a főnököd

főnök csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek főnököt nem könnyű kiismerni, néha egyik, néha a másik arcát mutatja. Egyszer melegszívű, szimpatikus, megértő, máskor dühös és türelmetlen lehet. Mégis nagyon szerethető típus, ő is elfogadja a kollégákat, senkit sem utál. Vidám és cserfes természetű, a pozitív életszemlélet nála alapvető a kollégák körében. Nem szereti a rendszerezést, általában az asztala is meglehetősen átláthatatlan, viszont, ha segíted, támogatod ebben, nagyon hálás lesz érte. Könnyedén kivívod főnököd tiszteletét, ha rendszerben gondolkozol, és teljességében látod a megoldandó feladatokat.

főnök csillagjegyek horoszkóp

Így lophatod be magad a főnököd szívébe (iStock)

Ha Rák a főnököd

főnök csillagjegyek rák horoszkópA Rák főnök szívesen anyáskodik a munkatársak fölött, de a figyelmet csak a saját csapatának adja meg. A kedvességet, a figyelmet nem adja ingyen, korrektséget, megbízhatóságot vár cserébe. A siker rendkívül fontos neki, a csapatjáték híve, de az is biztos, észre venni rajta, ha épp nincs rendben a magánélete. Rendkívül éles látó, előle semmit sem lehet elrejteni. Tégy a kedvére minden nap, dolgozz keményen, teljesítsd a kívánságait, tiszteld és ismerd el őt. És már a kegyeibe férkőzhetsz. Soha ne dőlj hátra, mert a túlzott magabiztosságot nem értékeli.

Ha Oroszlán a főnököd

főnök csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán vezetésre született, aki a kemény munkában hisz. Mellette nem is tudod megtenni, hogy ne a lehető legjobbat és legtöbbet hozd ki magadból. Ugyanakkor a fegyelem mellett jókedvre, vidám munkahelyi légkörre is számíthatsz. Az Oroszlán főnök megköveteli a kemény és szívós munkát, az iránta való feltétlen tiszteletet. A szimpátiáját azzal vívhatod ki, ha mindenkor betartod a szabályt: ő a főnök. A szorgalom mellett légy jól ápolt és jól öltözött, néha avasd őt a bizalmadba. Ha pedig tanácsara van szükséged, tőle kérdezz.

Ha Szűz a főnököd

főnök csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz főnök tehetséges és precíz vezető, akit nem érdekelnek a hatalmi harcok és a munkahelyi pletykák. Ő a feladatokra koncentrál, ugyanezt várja tőled is. A határidők betartását megköveteli, a rá nehezedő nyomást időnként nehezen kezeli. Az is biztos, megválogatja a csapatát. Azokkal dolgozik szívesen, akikkel struktúrában gondolkodhat, akik megfelelően menedzselik önmagukat, az idejüket, és kellően motiváltak. Precízségeddel, rendszerben gondolkodásoddal könnyen a szívébe lophatod magadat. Soha ne vedd zokon, ha kritizál, ezzel csak még jobbat akar kihozni belőled.

Ha Mérleg a főnököd

főnök csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg főnök mindenkor igazságos és inspiráló vezető, akinek kritikája sohase bántó. Ennek ellenére mégsem könnyű őt kiismerni, hiszen ő sem sikkad el a részletek fölött. Többnyire óvatos és megfontolt vezető, született diplomata, vitás helyzetekben nem foglal állást, de ügyesen békíti ki az ellenfeleket. Harmóniára, békére, egyensúlyra törekvő főnöknél ezek a tulajdonságok mindenkor nyerőek. Soha ne siettesd őt, ha döntésekről van szó, inkább alaposan mutass be minden ahhoz kapcsolódó részletet, érvet, ellenérvet. Hálás lesz érte.

Ha Skorpió a főnököd

főnök csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió főnököt nem könnyű kiismerni, nála tényleg nem egyszerű kitalálni, mire gondol éppen. Ő szinte biztosan másnak tűnik, mint amit a kedves külső takar. Nagyon kedveli az okos és szorgalmas munkatársakat, a szívéhez ez az egyik kulcs. Viszont, akit nem szeret, azon a kollégán hajlamos lehet keresztülnézni. Gyakran érezheted úgy, hogy szinte a vesédbe lát. Nem tévedsz nagyot, tényleg így van. Szóval nála az őszinteség a nyerő, soha semmilyen információt ne tarts vissza, ne titkolj. Mivel hajlamos a gyanakvásra, próbáld elnyerni a bizalmát minél előbb.

Ha Nyilas a főnököd

főnök csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas főnök a legoptimistább vezető, éppen ezért nagyon sokat vár a munkatársaktól. Meggyőződése, hogy mindenki többet és jobbat hozhat ki magából, azt viszont nem látja, mennyi többletmunkával járnak az egyes feladatok. Gyakran dicsér, de kritikát is megfogalmaz. Nagyon kíváncsi és lelkes típus, amivel erősen motiválja a többieket. Ha jó akarsz lenni nála, légy kezdeményező, dolgozz önállóan, használd a problémamegoldó képességedet, ha pedig tanácsra van szükséged, őt kérdezd. Segíteni, támogatni fog, nem mellesleg elismeri a törekvéseidet.

főnök csillagjegyek horoszkóp

Ilyen típusú főnökök a csillagjegyek (iStock)

Ha Bak a főnököd

főnök csillagjegyek bak horoszkópA Bak főnök szívós, kitartó és sikeres, nem véletlenül kerül nagyon gyakran vezetői pozícióba. A hozzá hasonlóan keményen dolgozó kollégákat kedveli a leginkább. Ő nem halmoz el dicséretekkel, de magában azért elraktározza a mutatott teljesítményt. Mindenről és mindenkor tudni akar, ami a munkahelyen zajlik. Ha szeretnéd az elismerését kivívni, légy nagyon kitartó, szorgalmas, céltudatos, nem árt, ha neked is a munka az első, nem mellesleg mindenkor tartsd be az utasításokat, a határidőket. Próbálj megfelelni a magasra tett elvárásoknak.

Ha Vízöntő a főnököd

főnök csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő főnök rugalmas vezető, valójában gyűlöli a szabályokat, és csöppet sem uralkodó típus. A barátságos, jó hangulatú munkahelyi légkört szereti. Nagyon figyel rá, hogy mindenkit azonos jogok, elbánás illessen meg, mindenkor kiáll a munkatársai érdekében, és épp ezért annyira szerethető és népszerű vezető. Intuitív és rendkívül intelligens típus, aki kreatívan és rendhagyó módon gondolkodik. Érdekes és intellektuális emberekkel szeret együtt dolgozni, akik könnyen megértik, átlátják a feladatokat. Szóval légy önálló és kreatív, ez a kulcs a szívéhez.

Amennyiben Halak jegyű a főnököd

főnök csillagjegyek halak horoszkópA Halak főnök szenvedéllyel végzi a feladatát, amit tőled is elvár. Őt az anyagiak helyett sokkal inkább a vállalkozás, a közösség, a munkavállalók érdeke motiválja. Feledékeny, szétszórt és nagyon érzékeny lehet, aki nem mindenkor képes kézben tartani a rá bízott egységet, ugyanakkor kifejezetten segítőkész, és szívesen hallgatja meg a beosztottak problémáit. Ne titkolj előtte semmit, azonnal rájön, ha nem vagy őszinte, inkább avasd őt a bizalmadba. Kifejezetten értékeli az önállóságot, a problémamegoldó készséget, valójában bármit, amivel a munkáját támogatod, segíted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top