Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek vezetésre születtek

Talán meglepő első pillantásra, hogy mely csillagjegyeket sorolja az asztrológia a született vezetők közé, pedig így van. Őket a sorsuk vezetésre, példamutatásra, irányításra teremtette. Csak egészen eltérően teszik mindezt. Talán te is köztük vagy?

Ha azt mondjuk, „született vezető”, jó eséllyel eszedbe jut egy-két ember, akikkel életed során találkoztál. Valószínűleg mindannyian a kardinális jegyek szülöttei: a jelenlétük a szikra, amely valamilyen pozitív, új és értékes dolgot gyújt be. A szilárd jegyekkel (Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő) szemben – akik az állandóságban találnak nyugalmat –, illetve a változó jegyek (Ikrek, Szűz, Nyilas, Halak) ellenében – akik könnyen alkalmazkodnak minden helyzetben –, a kardinális jegyek inkább a változásokat, az előrehaladást sürgetik. Rettegnek az állóvíztől, ezért inkább a saját kezükbe veszik az irányítást.

vezető kardinális csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek vezetésre születtek (iStock)

Kos: a motiváló energia

vezető kardinális csillagjegyek kos horoszkópA Kos, ha kitűz egy célt maga elé, gyakorlatilag megállíthatatlan. Nem fél a harctól, amikor igazán bízik az elképzelésében, és gond nélkül kiáll önmagáért – nem is csoda, hiszen a tűz jegyek szülötte. Pontosan tudja, hogy ki ő, és magabiztossága olyan ösvényekre is elkalauzolhatja, ahol előtte még senki nem járt. Nagyon inspiráló, motiváló típus, erősen hat a környezetére, képtelenség nemet mondani neki.

Rák: a szeretet, ami előrevisz

vezető kardinális csillagjegyek rák horoszkópElsőre kevesen gondolnák, hogy a szeretetreméltó, kedves Rák szintén vezetésre született, pedig nagyon is így van. Talán azért hangzik első olvasatra furcsának, mert az igazán jó vezető jellemvonásai között ritkán említik meg a kedvességet, az empátiát, a szeretetteli gondoskodást, amelyek szintén fontos tényezők az irányítás mellett. A vizes jegyek közé is sorolható Rákot egyfajta anyafiguraként gondoljuk el, máris világossá válik, milyen vezetője ő azoknak, akiket szeret.

Mérleg: friss ötletek gyűjteménye

vezető kardinális csillagjegyek mérleg horoszkópMég egy meglepő tény: a szelíd, békés Mérleg szintén vezetésre született. Ő az energia, ami megegyezést hoz, így mindig valami új ötlettel kell előállnia. Mivel a levegő jegyek egyike is, amelyek alapvető jellemvonása a gondolkodás, a szellemiség, az intelligencia, a Mérleg általában a lehető legjobb pillanatban talál ki valami innovatívat. Míg a Kos erővel vezet, a Mérleg a többiek képzeletére, ötleteire, a gondolkodására hat, hiszen elsősorban szellemi inspirációt ad.

Bak: a megfontolt vezető

vezető kardinális csillagjegyek bak horoszkópNos, a Bakról sem feltétlenül a szigorú kontrollt tartó vezető jut szinte mindenkinek az eszébe. Mondhatni, ő az állatöv főnöke. Komoly, megfontolt, így a legnehezebb döntéseket is képes meghozni – alapos mérlegelés után. Stabil, megbízható, kiszámítható föld jegyűként gyakorlatias vezető, akire csak az észérvek hatnak, és mindenkor a hosszú távú célokat tartja szem előtt. Remekül tervez, és kiváló érzékkel osztja el a többiek között a feladatokat.

(Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top