Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a szeme kipattan reggel

Kutatások bizonyítják, hogy genetikailag determinált, kiből válik koránkelő, és kiből éjjeli bagoly típus. A tudományos állítást az asztrológia is igazolja, a csillagok szerint ugyanis ezeknek a csillagjegyeknek valósággal kipattan reggel a szeme. Nekik nem okoz gondot a koránkelés.

A Kos

koránkelő csillagjegyek kos horoszkóp24 óra valójában sosem elég a Kosnak, hogy minden teendője végére érjen. Ezért minél korábban ébred reggel, hogy a legtöbbet hozza ki a napjából. A koránkelés nála ugyanakkor nem jelenti, hogy korán is feküdne – inkább beéri kevesebb alvással, az energiaszintje még így is a maximumon pörög.

Az Ikrek

koránkelő csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek kitapasztalta, hogy legkreatívabb gondolatai mindig reggel születnek. Ha sokáig alszik, egész nap lusta marad, és a kreatív flow-t sem találja – ezért inkább előbbre állítja az ébresztőjét, és korán reggel pattan ki az ágyból. Ő azért szeret aludni is, este viszonylag korán elnyomja az álom.

koránkelő csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szinte kipattan reggel a szeme (iStock)

Az Oroszlán

koránkelő csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Ikrekhez hasonlóan az Oroszlán is megfigyelte, hogy reggel jóval több az energiája, produktívabb és jobban képes a feladatokra fókuszálni. Született vezetőként nagyon sok ember példaképe, így azt is tudja, hogya korán keléssel, a korai munkakezdéssel a többieket is ugyanerre motiválja. Ő sem dolgozik éjszakába nyúlóan, szívesen szán időt a hobbijaira is.

A Bak

koránkelő csillagjegyek bak horoszkópAz elképesztően fegyelmezett Bak már a reggeleket is percre pontosan beosztja. Így fordulhat elő, hogy a kora reggeli edzés, a kiadós reggeli után is mindenkinél hamarabb fog hozzá a munkához. Az Oroszlánhoz hasonlóan ő is született vezető, kemény munkatempót diktál, és bizony hajlamos lehet a munkájába temetkezni. Ő sem alszik túl sokat.

A Vízöntő

koránkelő csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő a született pacsirták közé tartozik. Egyszerűen jobb kedve van és nyugodtabb is, ha időben ébred. Ráadásul a napja is sokkal tevékenyebb és hosszabb, ha nem alussza át a reggeleket. Nagyon szívesen fut a reggeli természetben, mert ilyenkor a többieket sem kell még kerülgetnie, és teljesen egyedül lehet a gondolataival.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top