Horoszkóp

Íme a csillagjegyek ideális reggelije

Minden csillagjegy más habitus, mások a szükségleteik. Abban is eltérnek, kinek, milyen étel jelenti az ideális reggelit. Nos, mi kerüljön a tányérodra? A különleges horoszkópból megtudhatod a részleteket. Ugye, máris összefutott a nyál a szádban?

Kos: avokádós tojás

Kos jegyűként te mindenkor az elsők között vagy, akik valami újdonságot kipróbálnának. Míg a barátaid még az előző napi vacsorát ecsetelik, te már továbbléptél: irány az avokádós tojás. Köztudott, hogy szorgalmad, munkabírásod nem ismer határokat, mindig tele vagy energiával, éppen ezért a napot mindenkor érdemes finom és erőt adó reggelivel kezdened.

ideális reggeli horoszkóp

Avokádós tojás a Kos ideális reggelije (Thinkstockphotos)

Bika: benedict tojás

Bika jegyűként nálad a reggeli nem maradhat ki. Sőt, ha teheted, olyan ételt választasz, amelynek látványától és illatától összefut a nyál a szádban, meg persze kellően tápláló is. A Benedict tojás pontosan olyan luxus reggeli, amire igazán vágysz. A vajas pirítósból, buggyantott tojásból, sült szalonnából és hollandi mártásból álló mennyei ételkreáció minden igényedet kielégíti.

ideális reggeli horoszkóp bika csillagjegy

A Bika luxus reggelije a Benedict tojás (Thinkstockphotos)

Ikrek: bagel

Ikrek csillagjegyként szívesen ébredsz már korán reggel, hogy még munka előtt nyugodtan megreggelizhess, vagy a barátokkal közösen falatozgathass. Az ideális reggel számodra a magokkal szórt bagelből készült szendvics, amit a hangulatod szerint variálhatsz sonkával, zöldségekkel, sajtokkal, különféle krémekkel.

ideális reggeli horoszkóp ikrek csillagjegy

Az Ikrek kedvenc reggelije a megunhatatlan bagel (Thinkstockphotos)

Rák: zabkása

A zabkása tradicionális és közkedvelt reggeli szinte az egész világon. Tele fehérjével, rosttal, ami belülről átmelegít, energiával tölt fel, nem utolsósorban nosztalgikus hangulatot is idéz. Rák jegyűként, mi sem illik jobban a személyiségéhez, mint ez a reggeli. Ráadásul megunhatatlan, hiszen számos változata létezik, így minden nap más és más összetételben kerülhet az asztalára.

ideális reggeli horoszkóp rák csillagjegy

Zabkása, a tradicionális reggeli (Thinkstockphotos)

Oroszlán: palacsinta

A vasárnapi „after party”-t neked találták ki, hiszen Oroszlán jegyűként valóban megadod a reggelizés módját. A kalóriákat nem számolgatod fölöslegesen, azt fogyasztod, amit igazán kedvelsz. Az étel élvezetéért eszel, és nem csupán azért, hogy csillapítsd az éhségedet. A palacsinta királyi reggeli, juharsziruppal, vaníliaöntettel, csoki szósszal vagy gyümölcsökkel megpakolva egyszerűen mennyei.

ideális reggeli horoszkóp oroszlán csillagjegy

A palacsinta királyi reggeli (Thinsktockphotos)

Szűz: gyümölcstál

Szűz jegyűként te vagy az egészséges életmód, a wellness legnagyobb híve, számodra nagyon is lényeges, mit teszel reggel a tányérodra. A gyümölcstál, a smoothie friss gyümölcsökkel, müzlivel, zabpehellyel, magvakkal, diófélékkel felturbózva, tökéletes választás. Valódi vitaminbomba, mellyel könnyedén felturbózhatod magadat egész napra.

ideális reggeli horoszkóp szűz csillagjegy

A Szűz a smoothie mellett dönt (Thinsktockphotos)

Mérleg: baconös tojás

Mérleg jegyűként számodra nagyon fontos az egyensúly, amire a reggeli összeállításakor is nagyon figyelsz. A proteinben, fehérjében bővelkedő baconös tojás kirobbanó formába lendít téged egész napra. Nem véletlenül. És egyébként is ennek a különösen népszerű ételnek amúgy sem lehet ellenállni.

ideális reggeli horoszkóp mérleg csillagjegy

A Mérleg kedvenc reggelije a baconös tojás (Thinkstockphotos)

Skorpió: fahéjas csiga

Skorpió jegyűként rajongsz az ízorgiáért. Sokan akadnak, akik szerint a fahéjas csiga túlságosan is édes reggelire, téged mindez csöppet sem zavar. Sőt. Ahogyan komótosan és minden egyes falatot kiélvezve haladsz a csiga a belseje, a legfinomabb része felé, úgy ragad magával az édes és mennyei íz, a fahéj különleges aromája.

ideális reggeli horoszkóp skorpió csillagjegy

A Skorpió szereti az édes ízeket (Thinkstockphotos)

Nyilas: gofri

Nyilas jegyűként az utazás szerelmese vagy, imádod a kalandokat. Bárhová is menj, mindig kipróbálod a helyi specialitásokat, legyen szó valódi angol reggeliről, az Ázsiában népszerű kásákról, vagy a mexikói ételekről. A gofri első hangzásra talán nem tűnik különlegességnek, viszont amikor különleges öntettekkel locsolod meg, gyümölcsöket halmozol rá, már nagyon is kiváló reggeli készül belőle.

ideális reggeli horoszkóp nyilas csillagjegy

A Nyilas a különleges reggelik híve (Thinkstockphotos)

Bak: omlett

Bak jegyűként a valódi kihívásokért rajongsz. Reggelire biztosan a lehető leglágyabb omlett mellett szavazol, amit szinte egy hadseregnek elegendő alapanyagból alkotsz meg, de neked a szempillád sem rebben. Gyakorlatias típus vagy, aki minden helyzetben a legjobbat nyújtja, nem mellesleg pontosan tudod, az igazán finom reggeli elkészítéséhez idő kell.

ideális reggeli horoszkóp bak csillagjegy

A Bak rajong az omlettért (Thinkstockphotos)

Vízöntő: házi granola

Vízöntő jegyűként humanitárius oldalad már a reggeli összeállításakor is kitűnik. Te mindenkor tudatosan választasz házi készítésű ételeket, és olyan alapanyagokat, amelyek fair trade kereskedésből származnak. Miért is ne adhatnád meg a nap legfontosabb étkezésének a módját? A legfinomabb kávé mellé házi készítésű granolát fogyasztasz.

ideális reggeli horoszkóp vízöntő csillagjegy

A Vízöntő a minőség mellett szavaz (Thinkstockphotos)

Halak: amerikai fánk

Halak jegyűként rendkívül kreatív típus vagy. Amikor a barátok olyan megjegyzésekkel illetik a kedvenc reggelidet, mint: tele van üres kalóriával, vagy csupa cukor, könnyedén kivágod magadat, és csak annyit tesz hozzá, lehet, de hihetetlenül finom. Egy forró kávé mellé az amerikai fánk valóban ideális harapnivaló.

ideális reggeli horoszkóp halak csillagjegy

A Halak is az édes ízek kedvelője (Thinkstockphotos)

(via delish)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top