Horoszkóp

Ilyen lenne a reggel, ha együtt élne a 12 csillagjegy

Ha létezik olyan nagycsalád, ahol mindenki más és más csillagjegyben született, ők a valóságban is átélhetik ezt a furcsa és szokatlan reggelt. Vajon hogyan viselkednek, mit csinálnak a csillagjegyek, amikor összezárva készülődnek egy álmos hajnalon? A horoszkóp szerint valahogyan így zajlanának az események. Vidám és szórakoztató összeállítás következik, amely ugyanakkor a te reggeledet garantáltan feldobja. Nálad mivel indul a nap?

Képzeld el azt a helyzetet, amikor a 12 csillagjegyet összezárják egyetlen lakásba. Hogyan viselkednek, mit csinálnak? A Szűz frissen préselt gyümölcslével kezdi a napot, az Ikrek kétségbeesetten keresi elhagyott cuccait, miközben a Halak békésen szuszog, és a reggeli sietség ellenére is az igazak álmát alussza. Imádni való, vicces, ugyanakkor nagyon pontos és találó horoszkóp következik.

6.00 A Szűz elsőként ébred – a tökéletességhez idő kell –, kitakarítja a zuhanyzót, majd amikor az makulátlanul tiszta, lezuhanyzik. Miután a fogat mosott, a fogkeféjét megtisztítva biztos helyre csomagolja. 

6.15 Felébred a Bak is, első dolga lekapcsolni a vízmelegítőt, mondván: a reggeli csúcsidőnek úgyis vége, fölösleges az áramot pazarolni.

6.20 A Vízöntő felveszi a nyúlcipőt, és indul a reggeli futásra.

6.30 A Mérleg és az Oroszlán a fürdőszobai tükör előtt csodálják magukat – természetesen egyikőjükben sincs semmilyen narcisztikus hajlam –, közben a hidratáló krém és a hajzselé márkáján vitatkoznak.

6.40 A Bika leül reggelizni. Maga elé veszi a nutellás üveget. és nagykanállal termeli befelé az édes krémet.

6.45 A Nyilas is felébredt, sőt már vissza is kapcsolta a melegvizet a fürdőszobában. Fütyörészve, dúdolgatva áztatja magát a zuhany alatt. 

7.00 A Rák szendvicseket, a Szűz frissen préselt gyümölcslevet készít a konyhában. Az Ikrek még ki sem kászálódott az ágyból, de máris az e-maileket és a közösségi oldalakat ellenőrzi az okostelefonján.

12 csillagjegy horoszkóp reggel

Így zajlik a reggel, ha együtt van a 12 csillagjegy (Thinkstock)

7.05 A Skorpiónak meglehetősen sürgős a dolga, türelmetlenül, erősen dörömböl a fürdőszoba ajtaján. A Mérleg még nem fejezte be a reggeli tollászkodást, ezért halálosan megsértődik a Skorpió sürgetésén, fogja a piperéit, és látványosan kivonul a fürdőszobából. Az ajtót nem felejti el rácsapni.

7.10 A Kos is felébred, első dolga elindítani a stoppert. Mosolyogva integet a többieknek a lépcsőn, majd a fürdőszoba felé indul. A mosakodást követően felöltözik, és leállítja a stoppert. Örömmel veszi tudomásul, hogy a többiek gyorsaságban a nyomába sem érhetnek.

7.15 A Bika a nutellás üveg alját kapargatja. Felfalta az összes mogyorókrémet… csak úgy, magában… kenyér nélkül.

7.20 A Mérleg és az Oroszlán ismét egymásra találnak a tükör előtt, és persze most sem képesek megjegyzések nélkül hagyni a másikat. És persze nem maradhat el az utolsó ellenőrzés a tökéletes külsőt illetően mielőtt mindketten munkába indulnak.

7.30 A Vízöntő megérkezik a futásból, majd csalódottan veszi tudomásul, a meleg víz elfogyott, hideg vízzel kénytelen zuhanyozni. Azt nem tudja, hogy – ismételten csak a takarékosságra hivatkozva – a Bak ismét lekapcsolta a meleg vizet.

7.40 Mindenki elindul a dolgára. A ház üresen áll.

7.45 Az Ikrek visszarohan, mert a három mobiljából egy az ágyában maradt.

7.50 Az Ikreknek most jutott eszébe, a pénztárcáját is a szobájában hagyta.

8.00 A Halak álmosan bújik ki az ágyból, és rádöbben, az Ikrek rázárta a házat, és neki nincs kulcsa.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top