Horoszkóp

Erre az emojira hasonlítanak a legjobban a csillagjegyek

Ez most egy rendhagyó horoszkóp, amely szerint a csillagjegyeket könnyedén azonosíthatod egy-egy emojival is. Persze, miért is ne? Hiszen valamennyi hangulatjel, ahogyan az elnevezése is utal rá, érzelmet fejez ki. Melyik illik hozzád a leginkább? Íme a részletek. Aztán jöhet egy smile is...

A technológia uralja mindennapjainkat, ám ez nem feltétlenül rossz dolog. Hiszen mókásnak is tűnhet, hogy érzelmeinket immáron emojikkal, hangulatjelekkel is ki tudjuk fejezni, ráadásul a paletta folyamatosan színesedik. Talán már nincs is olyan netes szöveg, amelyből kimaradnának a modern kor hieroglifái. Az emojik népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy már saját világnapjuk is van: július 17-e.

Elgondolkoztál már azon, melyik emoji illik hozzád a legjobban? Vess egy pillantást a csillagjegyedre, s mindjárt kiderül a választ.

Kos: mosolygó arc szarvakkal

A Kos szenvedélyes és magabiztos, legjobban a kisördög hangulatjel fejezi ki természetedet. Persze, korántsem arról van szó, hogy ördögi belsőt rejtesz, csak éppen hajlamod van a csintalanságra. Ezzel az emojival a pajkos oldaladat népszerűsíted.

Bika: kacsintó emoji

Bika jegyűként te nagyon tudod élvezni az élet szépségeit, s nem félsz kimutatni elismerésedet sem a saját egyéni módodon. Az emoji tökéletesen kifejezi, mennyire jól érzed magad a bőrödben. De miért is ne lehetnél elégedett?

Ikrek: kockaarc

Bár korántsem tekinted magad „kockafejnek”, azaz különösebben strébernek, Ikrek jegyűként kifejezetten intelligens vagy, s ezt leginkább a kockaarcú emoji fejezi ki. Megrémiszthetsz másokat az éles elméddel, ám ezzel a karakterrel illusztrálhatod, hogy te is két lábbal a földön állsz.

Rák: csókoló emoji mosolygó szemmel

Rák jegyűként kifejezetten érzelmes típus vagy, akinek fontosak a családi és baráti kapcsolatok. A szeretetteljes természetedet ez az emoji fejezi ki, hiszen mutatja ragaszkodásodat, szeretetedet feléjük, és azt is, hogy mennyire igyekszel felvidítani a többieket.

Oroszlán: mosolygó emoji szív alakú szemmel

Mindenki ismeri optimista, nyílt természetedet, amelyet ennél jobban nem is fejezhet ki semelyik más emoji. Oroszlán jegyűként nagyon kedves, nagylelkű, barátságos típus vagy, a hangulatjel is a vidámságodat, a benned lévő elégedettséget jelzi.

Szűz: Alvó emoji

Szűz jegyűként nagyon szorgalmas és komoly típus vagy, már csak ezért is ideje lenne egy kis kikapcsolódásra. Hidd el, a pihenés is épp olyan fontos, mint a kemény munka. Ezzel az emojival jelezheted másoknak, mikor jött el az ideje a szünetnek, akár érzelmi, akár fizikai értelemben.

Ezek az emojik illenek a csillagjegyekhez (iStock)

Mérleg: angyali emoji

Mérleg jegyűként mindene a szépség és a harmónia, próbálod az érzelmeidet egyensúlyban tartanod, ám azokat nem szívesen tárod ki a nyilvánosság felé. Ugyanakkor angyali természetedhez kétségtelenül ez az emoji illik a leginkább. Ezzel jelezheted azt is, hogy néha bizonytalan vagy magadban.

Skorpió: félelemtől sikoltó arc

A Skorpióban túltengnek az érzelmek, ráadásul a paletta meglehetősen széles. Ezzel az emojival tudatod mindenkivel, hogy olyan emóciók dúlnak benned, amelyeket nem szívesen osztasz meg a többiekkel. Hidd el, azért felrobbannod még nem kell…

Nyilas: kinyújtott nyelvű emoji

Optimista, magabiztos természeted ismert mások számára. Nyilas jegyűként tudod, hogyan kell élvezni az életet, s erre szereted emlékeztetni a környezetedet is. Ezzel az emojival jelezheted tréfálkozós kedvedet, vagy ha fel szeretnéd dobni a hangulatot.

Bak: pókerarc emoji

Bak jegyűként a szorgalmad, kitartásod ismert, mint ahogy az is, hogy érzelmeidet megtartod magadnak. Igazi pókerarc vagy, akiről nehéz bármit is leolvasni. Ez az emoji ugyanakkor jelzi, hogy elcsigázott vagy, és szeretnél végre kicsit magadban lenni.

Vízöntő: mosolygó emoji napszemüveggel

Mindig kész vagy más szemszögből látni a dolgokat, hidegvéredet Vízöntő jegyűként mindig megőrzöd, történjen veled bármi. Ezzel az emojival tudatod másokkal, hogy nyugodt és higgadt típus vagy, még a legnehezebb időszakokban is megtalálod a kiutat.

Halak: gondolkodó arc

Halak jegyűként te is érzékeny és érzelmes típus vagy, jól teszed, ha az érzéseidnek különleges kreativitásodban próbálsz hangot adni. Ez az emoji rámutat érzékeny, változékony hangulatodra, így tudathatod másokkal, miként is érzel, avagy gondolkodsz épp róluk.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top