Horoszkóp

Így töltené együtt a szabadidőt a 12 csillagjegy – rendhagyó horoszkóp

Így töltenék együtt az időt a csillagjegyek. Mondjuk egy képzeletbeli parkban valami ilyesmi történne, ha együtt lenne mind a 12 jegy. Vajon mivel ütnék el a rájuk szakadt szabadidőt? Nos, ebből a vicces és különleges horoszkópból kiderül.

Képzelj el egy tavaszi hétvégi napot, amikor egymással randevúznak a csillagjegyek. A lágy szellő ringatja a fákat, mennyei illattal csábítanak a gyönyörű virágok. Nos, ebbe az idilli környezetbe elsőként tutira a Szűz érkezik. A gyönyörűséges parkban keres magának egy padot, ahová letelepedik, és várja a többieket. Vagyis csak telepedne, mert a pad tisztának a legnagyobb jóindulattal sem mondható – legalábbis szerinte. Úgy dönt, inkább álldogál egy kicsit a kellemes napfényben, míg befutnak a többiek.

Hamarosan megérkezik a Kos, aki biciklivel teker a parkba. Látja, csak a Szűz várakozik, ezért inkább visszapattan a biciklire, és elhúz még egy körre. Közben a Bika elemózsiás kosárral, takaróval felszerelkezve a Rákkal együtt cammog a parkba. Lepakolnak a pad mellé, kirakosgatják az ínycsiklandó ételeket, és falatozni kezdenek. Megkínálják a Szűz jegyet, de ő nem kér az egészségtelen gyorskajából. Megérkezik a Vízöntő is, akinek fel sem tűnik, hogy a pad nem patyolattiszta. Lehuppan, és már a mobilját nyomogatja. A Szűz igencsak furán méregeti.

Az Oroszlán követlenül a park mellett parkolja le méregdrága autóját, hogy mindenki lássa, megérkezett. Igaz, kicsit túlöltözött a piknikhez, de így biztos, hogy mindenki észreveszi, nem mellesleg megmutathatja a legújabb öltözékét is. Leül a plédre a Bika és a Rák mellé, és szíves örömest kínálná őket a különleges vörösborral – ha hozott volna dugóhúzót meg poharakat is a palackhoz.

szabadidő vicces horoszkóp csillagjegyek

Így töltenék együtt a szabadidejüket a csillagjegyek (iStock)

Jön a Bak is, szemeteszsákkal a kezében, útközben már összegyűjtötte a parkban elszórt összes szemetet. A Szűz védekezve menekül, nehogy kezet kelljen fognia vele. Odatipeg a Mérleg, akinek első dolga szelfit lőni a csapatról, amit aztán rögvest posztol az Instára. Kicsit irigykedve stíröli az Oroszlán outfitjét, de nem bírja ki, hogy ne váltson vele néhány szót a legújabb divatról. Ő is álldogál, mert gyűlöli a hangyákat, no meg a fű nyomot hagyna hófehér ruháján. Közben a Kos is visszaér a biciklizésből, leparkolja a cangát a Szűz mellett, akit az izzadságszaggal taszít el maga mellől. Leül a piknikezők közé, és megkínálja magát a szendvicsekből. A Vízöntő – szerinte értelmes – beszélgetést kezdeményezve olvassa fel a legfrissebb híreket a kis csoportnak.

A Nyilas futva érkezik, nem győz elnézést kérni a késésért. Látva a Kos biciklijét, kikönyörgi, hadd tekerhessen egy kört a parkban. Ekkor érkezik az Ikrek, akinek feltűnik, hogy a Halak jó ideje lógathatja már a lábát a közeli szökőkútban – bőre ugyanis aszalt szilvára ázott, a szája meg egyenesen lila a hűvös víztől. A csapat maga közé invitálja a legkedvesebb csillagjegyet. A Rák anyáskodva takargatja a pléddel, nehogy megfázzon szegény. Az Ikrek kiteszi az apró, de annál hangosabb hangfalat, hadd szóljon a zene a parkban mindenki örömére. A Nyilas visszajön a biciklivel. Persze esett egyet, még szerencse, hogy sem a biciklinek, sem neki nem történt nagyobb baja. A Kos mindenesetre jól megdorgálja.

Az egész történetet a Skorpió a távolból, egy másik padon gubbasztva figyeli. Semmi kedve a szabadidejét is másokkal tölteni. Magányra vágyik, nem vegyül a többiek közé. Az éhség viszont nagyúr. Végül mégis odasompolyog a csillagjegyekhez, hogy aztán magában konstatálja, mégsem olyan rossz ez a társaság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top