Horoszkóp

Ennyire viccesek, vagy nem, a csillagjegyek

Vajon te mennyire érted a vicceket? Mennyire találnak humorosnak, szórakoztatónak a többiek? A horoszkóp mindenkit leleplez. Ki a leghumorosabb, s ki az, aki egyáltalán nem vicces?

Valójában minden csillagjegy másként humoros. Másféle vicceken nevet, és különböző dolgokról gondolja, hogy humoros. Vannak, akiknek folyton a viccen jár az eszük, mások gyakran faarccal szemlélik a poénokat. És vannak, akiket szíven üthet egy-egy vicces megjegyzés. Épp ezért jó, ha tudod, kinek milyen a humora. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos szeret viccelődni

A Kos az egyik legszórakoztatóbb csillagjegy valamennyi közül. Ő minden viccre, poénra nyitott, s ha kell, saját magát is kifigurázza. Kétségtelenül nagyon szellemesen teszi. Aztán meg örömmel fogadja, ha a többiek jókat mulatnak a viccein.

A Bika finoman viccelődik

A Bika mindenkivel jó szándékúan viccel. Sosem tenne illetlen és bántó megjegyzéseket, a trágár vicceket egyáltalán nem kedveli. Finom stílusához a finom poénok illenek. Viszont nagyokat nevet mások viccein, sokszor a sajátjain is hosszasan kuncog. 

Az Ikrek kifejezetten szórakoztató

Az Ikrek mellett egyetlen perc sem unalmas. Nagyon kommunikatív, vicces és szórakoztató típus. Ő is gyakran kifigurázza magát, az esetlenségét nagyon humorosan adja elő. Persze a szarkasztikus megjegyzésekből is kijut tőle, amikor épp ilyen a hangulata.

A Rák szereti a viccet, de…

A Rák a saját módján szereti a viccelődést. Érzékenységéből adódóan előfordul, hogy megsértődik egy-egy őt ért poénon. Azt végképp nem szereti, ha a családján, a szülein viccelődik valaki. Amikor igazán jó kedvében van, imád hangosan nevetni, és nagyon ütősek a megjegyzései.

Az Oroszlán humora egyedi

Az Oroszlán imádja a figyelmet. S minél nagyobb társaság előtt szerepelhet, annál sziporkázóbb a humora. A viccei sajátosak, s nem is mindenki érti, ezért előfordulhat, hogy megbánt vele másokat. De ő az, aki a királyt is kifigurázhatja… 

A Szűz ritkán viccel

A Szűzről sokan azt gondolják, hogy rémesen unalmas típus. Pedig nagyon is különleges és intelligens a humora. De az is igaz, hogy neki időre van szüksége, mire elengedi magát egy társaságban. Inkább a hozzá igazán közelállókkal viccelődik csak, amúgy ritkán szólal meg.

A Mérleg viccesebb, mint sokan gondolják róla

A Mérleg kifejezetten vicces csillagjegy, pedig először nem sokan gondolják ezt róla. Ugyan nem igazán értékeli, amikor őt érik a humoros megjegyzések, de amikor igazán jó a hangulata, ezeken a poénokon is szívből nevet. A szerelem, a párkapcsolat ugyanakkor sokkal fontosabb neki, mintsem a viccelődés tárgyává tegye.

A horoszkópból kiderül, mennyire viccesek a csillagjegyek

A horoszkópból kiderül, mennyire viccesek a csillagjegyek (fotó: Getty)

A Skorpió a fekete humor kedvelője

A Skorpió számára nem léteznek tabuk. Sőt, minél fanyarabb a poén, neki annál jobban tetszik. Nem pirul el a szexszel kapcsolatos vicceken sem, a fekete humor pedig teljesen az ő asztala. Mondhatni, ő még a halált is kifigurázza.

A Nyilas kifogyhatatlan a viccekből

A Nyilas is a legviccesebb csillagjegyek közé tartozik. S ő nem is tudna humor és nevetés nélkül létezni. Mindig nyitott a vidámságra, a viccelődésre, optimista és melegszívű csillagjegy. Imádja a barátokat, akiket rendre a saját könnyfakasztó történeteivel szórakoztat. 

A Bak nem az a kifejezetten vicces típus

A Bak a vitákban verhetetlen, poénokban viszont ritkán csillog. Persze, ez nem jelenti, hogy ne lenne humora, de inkább mások viccein nevetgél, mintsem ő lenne a társaság legnagyobb nevettetője. Visszafogott, csendes típus, akinek nagyon elmések a megjegyzései.

A Vízöntő imádja a vicceket

A Vízöntő is gyakran sziporkázik. Kifejezetten szórakoztató, de nagyon egyedi a humora. Született bohóc, aki kifogyhatatlan a poénokból. Bármiből képes viccet gyártani. Intelligens és nagyon szellemesek a viccei. S neki mindig van egy újabb könnyfakasztó történet a zsebében.

A Halak viccesen utánoz

A Halak a finom humor kedvelője. Az otromba vicceket ki nem állhatja. Alapvetően kicsit szégyenlős típus, ezért társaságban ritkán szólal meg. Persze, egy-két pohár bortól az ő nyelve is megered. S ilyenkor bámulatosan és hihetetlenül viccesen utánoz bárkit. 

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top