Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a legszellemesebbek

Viccesek, szórakoztatóak, s nagyon okosak ezek a csillagjegyek. Társaságban sziporkáznak, nem véletlenül tartja éppen őket a horoszkóp a legszellemesebbeknek. Mit tudnak, amit a többiek nem? Íme a részletek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek vidámak, szórakoztatóak, optimisták, s nagyon pozitív a kisugárzásuk. Nem véletlenül annyira népszerűek, és nagyon sokan kedvelik őket. Amellett, hogy barátságosak, nagyon okosak és szellemesek is. Imádják a társaságot, s persze könnyedén magukra hívják a többiek figyelmét még akkor is, ha nem törekszenek rá tudatosan. Az is biztos, mellettük sosem unalmas az élet. Vajon te köztük vagy? És a párod?

A Kos vidám alkat

A Kos nagyon szereti a vidámságot, s kétségtelenül sziporkázó és egyedi a humora. S mivel nem átlagosan gondolkodik, sokan nem is mindig értik a mondandóját. Tény és való, az elméje kifinomult, rendkívül szellemes típus, és az is biztos, ugyanazt a poént kétszer sosem süti el. Szívesen beszél a magánéletéről, s mindig nagyon szórakoztatóan adja elő a történeteket. Ha a barátjának tart téged, valójában két legyet ütöttél egy csapásra, hiszen vele mindig kipróbálhatsz valamilyen új dolgot, s egyúttal emlékezetes időtöltésre számíthatsz.

Ezeknek a csillagjegyeknek sziporkázó a humora

Ezeknek a csillagjegyeknek sziporkázó a humora (fotó: Getty)

A Mérleg szereti a nyüzsgést

A Mérleg imádja a partikat, ahol mindenki vidám és önfeledt. Persze a legjobban a barátai között érzi magát, mert időnként hajlamos elveszíteni az önkontrollt. A barátok között mindig biztonságban lehet, hiszen pontosan tudja, minden körülmények között vigyáznak rá. S persze az sem véletlen, hogy nagyon sokan kedvelik a Mérleget, mert ő mindig nyitott a vidámságra, a jókedvre, a felhőtlen szórakozásra. Amikor igazán elengedi magát, szellemes megjegyzéseire mindenki fogja a hasát a nevetéstől. Humora intelligens és nagyon kifinomult.

A Nyilas kifogyhatatlan a viccekből

A Nyilas ellenállhatatlan, nagyon pozitív beállítottságú, nem mellesleg rendkívül széles a tudása. Okos, intelligens, a baráti társaságok motorja. Hihetetlenül szórakoztató, s mindig nyitott egy jó kis bulira. Őrá tényleg nem lehet mondani, hogy minden jó elrontója lenne. Sőt, ő az, aki a legvakmerőbb ötleteket is megvalósítja. Szórakoztató történetein a többiek mindig könnyesre nevetik magukat. Mellette sosem lehet unatkozni, optimizmusa magával ragadó. Vidámsága egytől egyig mindenkire nagyon pozitívan hat.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top