Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy érzelmileg a legintelligensebb

Az érzelmi intelligencia független az iskolai bizonyítványok érdemjegyeitől. Azt mutatja meg, hogy mennyire tudod tudatosan kezelni, megérteni a saját és mások érzelmeit, érzéseit. Nos, a horoszkóp szerint, ha ezekben a jegyekben születtél, akkor kitűnően.

Ezek a csillagjegyek nemcsak a legempatikusabbak, a leginkább együttérző típusok, de az ő intuíciójuk egyszerűen csalhatatlan. Képtelenség őket becsapni, mert az érzéseik sem csapják be őket sosem. Bámulatos az érzelmi intelligenciájuk. Nekik nem okoz gondot, hogy kifejezzék a saját érzéseiket, és persze az sem, hogy megértsék a többiek lelkében zajló folyamatokat. Te is köztük vagy?

Az Ikrek briliáns kommunikátor

Az Ikrek nem tartozik az érzelmes csillagjegyek közé. Az érzelmi intelligenciája mégis kiemelkedik, ami persze nem azt jelenti, hogy esténként a párnák között sírna. Éppen ellenkezőleg, neki csöppet sem okoz gondot a beszélgetés még idegenekkel sem. Meglehetősen változékony típus, a belső érzéseit mégis nagyon tudatosan kezeli. Nincsenek látványos kiborulásai, fegyelmezett, amikor pedig nem érzi magát topon, inkább visszavonul. És mivel briliáns kommunikátor, minden helyzetben pontosan tudja, mit és hogyan mondjon, amikor épp egyedüllétre van szüksége. A legokosabb csillagjegyek egyike, hiszen szinte azonosan használja mind a bal, mind a jobb agyféltekéjét, így a gondolkodást és az érzelmeket is.

Ezek a csillagjegyek érzelmileg a legintelligensebbek (iStock)

A Rák érzelmi intelligenciája páratlan empátiájában érvényesül

Bármilyen hihetetlen, de a Rák is az érzelmileg intelligens csillagjegyek közé tartozik még akkor is, ha sokan az érzelmi hullámzásairól ismerik őt. Hajlamos persze a hangulatát változtatni, de az érzelmeit nagyon könnyedén és tudatosan kezeli. Olyan akár egy érzelmi antenna, azonnal leveszi a többiek rezdüléseit. Neki egyáltalán nem okoz nehézséget kimondani a saját érzéseit, vagy meghallgatni másokat ugyanebben a témában. Az is igaz, hogy az érzelmeivel könnyen befolyásolja, manipulálja a többieket. Amikor úgy érzed, hogy a lelkedre próbál hatni, egyszerűen csak állítsd őt le, és ne engedd, hogy irányítani akarjon. Hajlamos rá, de annál empatikusabb, hogy ezen megsértődjön.

A Mérleg érzelmi intelligenciája a diplomáciai érzékében vehető észre

A Mérleg is nagyszerűen kommunikál, könnyed és megnyerő típus, igazi társasági ember. Veleszületett kíváncsisága folytán beszélgetés közben nagyon sokat kérdez, valójában kifogyhatatlan a kérdésekből. Ő is hajlamos lehet a maga malmára hajtani a vizet, és finom eszközökkel manipulálni a többieket, de ezt a képességét inkább csak a csábításkor veti be. Született diplomata, aki nem él vissza mások bizalmával. Pontosan tudja, hogyan békítse ki a haragosokat a nélkül, hogy bárkinek is igazat adna. Érzelmi intelligenciája első rangú, nagyon jól kezeli az érzéseit, könnyedén beszél a lelkében zajló folyamatokról, de másokat is szívesen meghallgat, és nagyon bölcs meglátásai, javaslatai vannak. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top