Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél okosabbak

Ezek a csillagjegyek a legokosabbak. Intelligenciájuk különleges humorukban is megnyilvánul, hiszen nemcsak okos meglátásaik vannak, de parádés szellemességgel tudják elő is adni azokat. Vajon te is közöttük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az intelligenciát, a humort valójában nem lehet „megtanulni”, ez ugyanis olyan képesség, amit valaki születésekor adottságként, tehetségként hoz magával. Ezek a csillagjegyek jócskán kaptak ebből a tehetségből. Amellett, hogy remekül fejezik ki magukat írásban és szóban egyaránt, nagyon mulatságosak. Persze az okos humort az okos emberek értik igazán. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek a legintelligensebbek, és persze miért állítja róluk mindezt az asztrológia.

Az Ikrekből dől a szellemes humor

Annak ellenére, hogy az Ikrek az egyik legkiszámíthatatlanabb csillagjegy, mégis mindenki nagyon kedveli őt, hiszen valódi egyéniség. Uralkodó bolygójának, a Merkúrnak köszönheti a szellemességet és a humort, de valódi szélhámossá is teszi őt ez az energia. Természetesen a jó értelemben. Bámulatos könnyedséggel dőlnek belőle a jobbnál jobb poénok, nagyon szórakoztató, őt egyszerűen nem lehet megunni. Kedves, vicces és rendkívül okos. Igazi társasági ember, aki a nélkül kerül mindig a középpontba, hogy erre valójában picit is törekedne.

A Szűz elméje hihetetlenül intelligens módon működik

Ha úgy érzed, hogy teljesen belevesztél az apró részletekbe, és már nem látod a kiutat, a megoldást, kérd a Szűz segítségét, aki pillanatok alatt kibogozza a szálakat. Valahogy ösztönösen látja a lényeget, a nélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket kéne tennie. Folyamatosan fejleszti magát, tanul, rendszerben gondolkodik, ezért nagyon sok témában lehet valódi szakértő. Az Ikrekhez hasonlóan őt is a Merkúr bolygó uralja, ezért intelligenciából, humorból neki is bőven kijutott. Viszont megfontoltabb, kiszámíthatóbb típus, ritkán szólal meg, de akkor nagyot üt a poénja.

Ezeknek a csillagjegyek bámulatos a humora és az intelligenciája (iStock)

Az Oroszlán imád szórakoztatni

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, ezért is szeret annyira ragyogni és tündökölni. Persze humort és tehetséget is kapott bőven. Bámulatosan vág az esze, egészen elképesztő poénokat ont magából, imádja, amikor szórakoztathat, és csak rá figyelnek a többiek. S mivel remek előadó, szinte egyszemélyes előadást játszik a baráti körben. Úgy meséli a remek történeteket, hogy közben mindenki a hasát fogja a nevetéstől, amitől csak még inkább belelendül az előadásba. Nem lehet őt megunni, nem véletlenül annyira népszerű és szórakoztató típus.

A Vízöntő mindenkit meglep intelligens humorával

Az asztrológia szerint kétségtelenül ő a legintelligensebb csillagjegy. Mégpedig azért, mert egészen egyedi látásmódot képvisel, valódi egyéniség ő is. A Vízöntő nem ismétli önmagát, folyamatosan megújul, elképesztő ötletekkel, újításokkal rendelkezik. A humora is újszerű, kritikus ugyan, de sosem bántó, az öniróniája pedig parádés. És épp ehhez kell a legtöbb intelligencia. Az is biztos, a vele töltött idő sosem lesz unalmas és egyhangú, mert amikor belelendül a történetmesélésekbe, önti magából a poénokat.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top