Horoszkóp

Ilyen humorérzékkel rendelkeznek a csillagjegyek

Nem mindenki értékeli és érti egyformán a viccet. Néhány csillagjegy hihetetlenül vicces, míg mások kevésbé kedvelik a humort. Főleg, ami őket érinti. Nos, a horoszkópból máris kiderül, melyik csillagjegynek van igazán jó humorérzéke, s kik azok, akik híján vannak ebben...

Minden csillagjegy a személyiségéből fakadóan humoros és vicces. Valójában mindenki a saját ízlése szerint fogadja a humort. Néhányan született bohócok, mások meg hajlamosak túl komolyan venni magukat. Pedig a humor adja az élet sóját, nem igaz? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos humora

A Kos uralkodó bolygója az aktív és temperamentumos Mars. Nem véletlen, hogy az ő humora pontosan ilyen. Néha kemény és kegyetlen, de az is biztos, hogy mindig őszinte és egyenes. A Kos sosem kertel, ami a szívén, az a száján, nem mellesleg kifejezetten vicces és szórakoztató típus.

A Bika humora

A Bika finom stílusához finom humor illik. S ő mindig érzi a határt, nem tesz olyan megjegyzéseket, amivel megbánthatná a környezetét. Valójában ritkán szólal meg, de akkor nagyon ütős a megjegyzése. S persze saját magán, a csetlésein is szívesen nevet.

Az Ikrek humora

Az Ikrek imádja a szórakozást. Nagyon szórakoztató és vicces típus. Megjegyzései ugyan szarkasztikusak is lehetnek, de ez nem von le semmit az érdemeiből. Nagyon sok igazság rejlik a mondandójában, s tényleg remek előadó. 

A Rák humora

A Rák nagyon szereti a vicceket, a humort, de ő inkább hallgatja, mintsem mondja a poénokat. A vulgáris vicceket viszont ki nem állhatja, finom lelkivilágához ezek nagyon nem illenek. Sokakhoz hasonlóan az intelligens humor kedvelője.

Az Oroszlán humora

Az Oroszlán otthonosan mozog a közönség előtt, imádja a figyelmet, s minél többet kap belőle, annál szórakoztatóbb poénokat dob be. Nagyon vicces a társasága, s annál jobban belejön a viccmesélésbe, minél nagyobb a sikere.

A Szűz humora

A Szűz nem az a tipikus humorzsák. Annak ellenére, hogy szereti a humort, s időnként meglepő poénokat ejt el, ő nem tud igazán könnyed és laza lenni a társaságokban. Persze, aki igazán közel áll hozzá, mint a párja, előtte önmagát adja, s ebbe a vicces és kedvesen szurkálódó megjegyzések is beletartoznak.

Ilyen humora van a csillagjegyeknek a horoszkóp szerint

Ilyen humora van a csillagjegyeknek a horoszkóp szerint (fotó: Profimedia)

A Mérleg humora

A Mérleg időnként meglepően komolytalan tud lenni, de tisztában van azzal is, mivel és hogyan nevettetheti meg a környezetét. A vulgáris poénoktól, viccektől ő is tartózkodik, okos és intelligens a humora. 

A Skorpió humora

A Skorpió nagyon titokzatos típus, de a humornak ő sem az ellensége. Okos, megnyerő és nagyon vicces tud lenni. Az ő asztala kétségtelenül a fekete humor. Egyszerűen sziporkázik benne, persze kellő nyitottság is kell hozzá, hogy értsék a többiek a poénokat.

A Nyilas humora

A Nyilas az egyik leghumorosabb csillagjegy. Elképesztően vág az agya, s alapból is mindenből poént csinálna. Árad belőle a jókedv, az optimizmus, a vicces történetekből pedig kifogyhatatlan. Élvezet őt hallgatni.

A Bak humora

A Bak túl komoly és szigorú lehet a poénkodáshoz. Valójában nem is áll neki jól a jópofáskodás. Ennek ellenére azért ő is érti a viccet, persze nem minden helyzetben kedveli azokat. Az viszont bizonyos, hogy néha ő is elszólja magát egy-két ütős poénnal.

A Vízöntő humora

A Vízöntő valódi bohócnak született. Ennek ellenére meglehetősen gyakran hullámzik a hangulata. S amikor nincs jó kedve, a poénjai is inkább bántóak, mint viccesek. De amikor elemében van, egyszerűen kifogyhatatlan a vicces történetekből. Aki hallja őt, könnyesre neveti magát rajta.

A Halak humora

A Halak mindenkin nagyon szívesen nevet, beleértve a saját szenvedését, tévedéseit is. Nem mondhatni, hogy kiemelkedő humorral rendelkezne, de nevetni nagyon szeret. S ha vicces társaságba csöppen, biztosan ő vihog a leghangosabban.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top