Horoszkóp

Ebből az 5 csillagjegyből kiváló humorista lehetne

Ezeknek a csillagjegyeknek a humora bámulatosan egyedi. Ők bátran kiállhatnak a stand-up színpadára, hiszen szórakoztatók, viccesek, szellemesek. Vajon belőled is kiváló humorista válna? Kiderül a horoszkópból.

Mindannyian ismerünk olyan embereket, akik mindig a legjobbkor mondanak valami szellemeset, akiknek a társaságában biztos, hogy mindenkor remekül érezzük magunkat. Született képességük a szórakoztatás, egyszerűen öröm hallani őket. Ezekből a csillagjegyekből kiváló humorista lenne.

1. A Mérleg

A Mérleg imád nevettetni, és a humort sokszor védelemként használja, hogy elkerülje a nyílt összetűzést. Emellett remekül időzít, tudja, mikor kell szünetet tartani, mikor milyen viccel érdemes előhozakodnia, és mikor kell hagyni az egészet. Kiválóan improvizál, és mindig van egy-két vicces gondolat a tarsolyában.

2. A Nyilas

A Nyilas nem az a fajta, aki hagyományos vicceket mondana. Helyette a saját életéről sztorizgat, ami legtöbbször úgy vicces, hogy ő valójában meg sem próbál humoros lenni. Remek megfigyelő és rendkívül okos csillagjegy, ezért ott is poént lát, ahol más semmi különöset nem vesz észre.

Ezek a csillagjegyek nagyon viccesek tudnak lenni (iStock)

3. Halak

A Halaknak elképesztően élénk a fantáziája, egyedi a látásmódja, ez roppant viccessé tudja őt tenni. Mivel nagyon empatikus, a humorérzéke az emberi természet mély megértéséből fakad. Rendhagyó módon gondolkodik, éppen ezért nem is mindenkinek jönnek be a poénjai, de akinek igen, azt teljesen lenyűgözi.

4. Szűz

Az elemző Szűz száraz és időnként fanyar humorérzéke frenetikus meglepetéseket szerezhet mit sem sejtő beszélgetőpartnerének. Az egyik pillanatban még faarccal üldögél, aztán olyasmit mond, amitől mindenki a padlón fetreng. Stand-up, improvizálás, sztorizás: a Szűz mindet remekül csinálja. Nagyon képben van a világ dolgaival kapcsolatban, és roppant intelligens, viszont sosem nézi le a közönségét, inkább felemeli őket magához.

5. Oroszlán

Az Oroszlán az egyik legviccesebb csillagjegy. Mivel imádja a rivaldafényt, jellemzően kiváló előadó, és örömmel csinál magából bohócot a poén kedvéért. Szereti és ismeri az embereket, és tudja, mi kell ahhoz, hogy megnevettesse őket. Ha elsőre nem is sikerül, addig próbálkozik, amíg kiváltja az őszinte nevetést a többiekből.

(Your Tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top