Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel nehéz vitatkozni

Csillagjegyek, akik utálják a vitát, és kitérnek előle, ahogy lehet. A horoszkóp szerint velük képtelenség vitatkozni bármiről is...

Három módon reagálhatsz a konfrontációra: élvezed, és beleállsz; csak akkor csapsz össze, ha feltétlenül muszáj; vagy elmenekülsz. Van néhány csillagjegy, aki inkább kikerüli a vitákat.

Mérleg

A Mérlegek hajlamosak érzéseiket magukba fojtani, míg csak fel nem robbannak. Ha tehetik, inkább semlegesek és nyugodtak maradnak – kivéve, ha valami nagyon fontos számukra.

Legtöbbször mindent megtesznek, hogy elkerüljék a konfrontációt. Ha ez azt jelenti, hogy elnyomják az érzéseiket, kellemesen viselkednek (még akkor is, ha ez ellenükre van), vagy úgy tesznek, mintha nem vennék észre azt, aki kötözködik velük.

Rák

A Rákok mindenre emlékeznek. Nem felejtik el, mi történt utoljára, amikor konfrontációba kényszerítették őket, és hogy ez miként hatott rájuk. És ez nem olyan élmény, amit hamarosan meg akarnak ismételni.

Több mint valószínű, hogy a konfrontáció befolyásolta kapcsolataikat vagy létállapotukat. A Rákok nincsenek meggyőződve arról, hogy a konfrontáció bármit is jobbá tenne, és nem gondolják, hogy a konfrontáció megéri a negatív energiákat.

Próbálj meg kitérni a vita elől, ha nem bírod (Fotó: Pexels.com)

Szűz

A Szűz jegyűeknek van gerincük, tehát nem félnek a konfrontációtól, csak nagyon keményen dolgoznak, és a gondolataikat nem pazarolnák a vitára. Nagyobb valószínűséggel megoldást találnak a problémára, ami persze nem jelenti, hogy valakinek ne másznának az arcába, ha arra van szükség.

Az igazság az, hogy a Szűz nem tudja ellenőrizni a konfrontáció kimenetelét, és nincs ideje felszámolni a vita által okozott károkat. Inkább kreatív, és  bármit megtesz, ami kijavítja a hibákat anélkül, hogy bárki is ideges lenne.

Nyilas

A Nyilas bárkivel bármiről beszélhet, mindaddig, amíg ez nem okoz számára stresszt vagy szorongást. Nyomás alatt nem teljesít olyan jól, és sokkal inkább a kitérés felé indul, nem az összecsapás felé.

Nincs szüksége a konfrontáció okozta szellemi és fizikai nyomásra. Inkább távozik és elmegy, mint marad, és vitázik. Ha nem lehet kitérni, a, Nyilas beleáll, de nem örül ennek, és időre lesz szüksége ahhoz, hogy túljuthasson a traumán.

Halak

A Halak egyáltalán nem szeretik a konfrontációt. Úgy érzik, hogy tehetetlenek, amikor valaki rájuk kiabál. Gyakran ilyen helyzetben lebénulnak, eszükbe sem jut, mit kellene mondaniuk, és fogalmuk sincs, hogyan lehet elosztani az összes negatív energiát.

Ha a Halak egy olyan vitahelyzetben találják magukat, amelyről úgy tűnik, hogy sosem ér véget, akkor kikapcsolnak, és biztonságos helyre menekülnek. Megpróbálják elkerülni a dühös vagy felindult embereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top