Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegy remekül szórakozik a saját viccein

Ezek a csillagjegyek remekül szórakoznak a saját vicceiken. Valóban kiváló humorral rendelkeznek, de azért a szarkasztikus megjegyzéseiket nem mindenki érzi annyira viccesnek. Vajon te is köztük vagy? Te is jót mulatsz a saját poénjaidon? Kiderül a horoszkópból.

Nevetsz a saját tréfáidon? Ez gyakran megesik azokkal, akik sziporkázók és igencsak éles eszűek, ezért sem véletlen, hogy rajtuk kívül senki sem értékeli jobban a humoros megjegyzéseiket. Így előfordul, hogy hangosabban nevetnek a körülöttük lévőknél, ami amúgy nem rossz dolog, hiszen ez őket valóban boldoggá is teszi. Lássuk, melyek azok a csillagjegyek, akik nagyra értékelik a saját humorukat. Persze, ez nem jelenti, hogy a többiek sosem nevetnek rajtuk…

1. Szűz

A Szűz briliáns elme, aki annak ellenére, hogy időnként borúsan látja az életét, mégis képes szinte mindennek meglátni a humoros oldalát is. Amikor a saját viccein nevet, kiválóan rámutat, milyen nagyra értékeli intelligenciáját és komikus oldalát.

2. Ikrek

Az Ikreknek a társalgás, a kommunikáció a mindene, s mondandóját igyekszik minél színesebben előadni. Így nem meglepő, hogy jót nevet a saját humorán, ám ez beleolvad a hallgatóinak a reakciójába, hiszen számtalan képességének egyike, hogy nagyon szórakoztató tud lenni.

Ezek a csillagjegyek remekül szórakoznak a saját vicceiken (iStock)

3. Mérleg

A Mérleg amellett, hogy humorosnak gondolja magát, azért is nevet a saját viccein, mert ezzel oldja az idegességét, és persze jobb kedvre szeretné deríteni a hallgatóságát is. Éppen ezért, ha egy társaságban a humoros megjegyzése „nem megy át”, mindig elneveti magát, hátha ezzel oldottabb hangulatot teremt.

4. Vízöntő

A Vízöntő azért szórakozik remekül a saját poénjain, mert a legtöbb esetben egyedül ő érti azokat. A humora olyan intellektuális magaslatokat céloz meg, amely nem mindenkinek jön be, vagy a benne rejlő finom összefüggések csak neki érthetőek.

5. Oroszlán

Az Oroszlán otthonosan mozog a nagyközönség előtt, s humorát nagyon gyakran be is veti előttük. Ha szórakoztatónak találja a környezete, ő is jót mulat a saját viccén, még ha az pontosan róla is szól. Ezt veti be akkor is, amikor úgy érzi, a hallgatóság nem figyel rá eléggé: kacajával igyekszik visszaszerezni a figyelmet.

6. Nyilas

A Nyilast az esetek többségében nagyon szórakoztatónak tartják a többiek, ám az is megesik, hogy humora nem jön be a hallgatóságának. Ám ilyen helyzetekben sem esik kétségbe, jót nevet a saját viccén, hiszen jókedvének semmi és senki sem állhat útjába.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top