Horoszkóp

Ez az 5 legmókásabb csillagjegy

Ez az 5 csillagjegy a társaságok mókamestere. Ők a legszórakoztatóbbak, természetüknél fogva árad belőlük a jókedv, az optimizmus. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

1. Mérleg

vicces humoros csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérlegre gyakran ragasztják a többiek a csodabogár bélyegét, és valójában nem is véletlenül. Időnként kicsit kocka, kicsit elvont, de nagyon szerethető, akinek még akkor is tudsz nevetni a viccein, ha nem is pontosan érted a poénokat.

2. Kos

vicces humoros csillagjegyek kos horoszkópA Kos valójában kétféle módon használj az energiáját: vagy stresszeli magát, vagy remek a hangulata. Szerencsére a kettővel éppen egyensúlyba hozza egymást. Kifejezetten sziporkázó a humora, amivel gyakorta nemcsak önmagát szórakoztatja, hanem a környezetét is.

vicces humoros csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek valódi mókamesterek (iStock)

3. Oroszlán

vicces humoros csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán alapból is szeret a társaság közepe lenni. Ha még az ő poénjain mulatnak a többiek, frenetikusan érzi magát. És valóban nagyon szórakoztató csillagjegy, a vicces sztorik mestere. Minél őszintébben nevetnek a többiek, annál inkább belelendül viccmesélésbe.

4. Nyilas

vicces humoros csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas azért azért annyira szórakoztató csillagjegy, mert egyetlen pillanatig sem akar tudatosan az lenni. Mégis minden vicces, amit csinál, ahogyan hangsúlyozza a mondandóját, gesztikulál, vagy grimaszol. Nem mellesleg nagyon ülnek a poénjai is. Hiába, ő valóban az egyik legnépszerűbb típus.

5. Bika

vicces humoros csillagjegyek bika horoszkópA Bika nem az a félős típus, és amikor igazán elemében van, a humorral sem fogja vissza magát. Ha igazán jót akarsz bulizni, vagy csak szeretnéd átengedni magad a felhőtlen szórakozásnak, az ő társaságában könnyedén leereszthetsz és kikapcsolódhatsz. Hihetetlenül vicces tud lenni.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top