Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mókamesterek

Csínytevők, mókamesterek, csibészek – vannak vicces csillagjegyek.

Nincs rosszabb annál, mintha valaki rajtad poénkodik. Kivéve, ha te azok közé az emberek közé tartozol, akik szeretik, ha viccet csinálnak belőle a barátai. A vicces állatövi jegyek szülöttei nem bánják, ha másokon nevethetnek, ők az igazi csínytevők.

Szűz

Természetesen az önző és kritikus Szűz óriási örömmel látja, hogy mások szenvednek, különösen a saját ostobaságuk miatt. Ha lehetőség lenne valakiből a kamerák előtt bolondot csinálni, a Szűz elsőként nyomná meg a felvevő gombját.

Vízöntő

Egy másik szívtelen jegy, aki az együttérzés hiánya miatt olimpiai érmes lehetne. Noha a Vízöntőknek nem túl erős a humorérzékük, szeretik nézni, ha valaki más rosszul jár. És, ha valaki tréfa áldozata lesz, a Vízöntő ott lesz és nevet.

Skorpió

Annyira tele vannak gyűlölettel és azzal az igénnyel, hogy elpusztítsanak mindent és mindenkit a Földön, hogy szegény Skorpiók egyedül arra képesek, hogy rávilágítsanak a hibáidra. Ettől a jeltől kegyetlen viccekre és napi szívatásokra számíthatsz.

Nem szép dolog kinevetni a másikat (Fotó: Pexels.com)

Bak

Lehet, hogy van egy kis lelkiismeret-furdalásuk, miközben bolondot csinálnak belőled, ám a vágyuk, hogy nevethessenek rajtad, nagyobb, minthogy visszafogják magukat. Valójában nem akarnak a Föld legnagyobb idiótájává tenni, de ez még kevés ahhoz, hogy ne csináljanak viccet a károdra.

Rák

Nem ők a legnagyobb csínytevők, de azokkal tartanak, akik szeretik megszívatni a másikat. Szadizmusukba belefér a másik megalázása, örömmel űznek gonosz vicceket másokból, miközben az jár a fejükben: „Ez csak vicc, nem igaz?” Hát, kedves Rákok, nem, minden nem vicces!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top