Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hihetetlenül viccesek és szórakoztatóak

Ezek a csillagjegyek hihetetlenül szórakoztatóak és viccesek. Ha számodra fontos a humor a párkapcsolatban is, velük mindenképpen érdemes randiznod. A horoszkóp szerint unatkozni egyetlen percig sem fogsz.

Ha már randiztál olyan partnerrel, aki mindig meg tudott nevettetni, akkor alighanem előkelő helyen szerepel az elvárásaid között a humor. Nem csupán abban segít, hogy kellemesen töltsd el az időt a másik társaságában, hanem abban is, hogy közel érezd őt magadhoz. S persze az sem elhanyagolható tényező, hogy az élet apró lejtmeneteit is könnyebb átvészelni, ha kis humorral fűszerezzük. Ha vicces partnerre vágysz, akkor ezen csillagjegyek egyikével beszélj meg találkát.

1. Ikrek

A hírneve már megelőzi a Ikrek jegyet, hiszen ő a egyik legszórakoztatóbb csillagjegy. Uralkodó bolygója, a Merkúr a kommunikációért felel, így érthető, hogy miért ő a szavak nagymestere. Bárkivel is találkozzon, mindig helyén van az esze és a szíve, így ő mindenkit meg tud nevettetni. Imádja ugratni a párját, s nem okoz számára nehézséget, hogy nagyobb társaság előtt is megcsillantsa különleges humorát.

Ezeknek a csillagjegyeknek briliáns a humora (Fotó: iStock)

2. Szűz

A Szűz ugyan nem él-hal a társaságért, ám ha mellészegődsz, jót derülsz a vicces megjegyzésein. Mindenre figyel, ami körülette zajlik, így a jellemábrázoláson és megfigyelésen alapuló komédiát remekül hozza. Gyors az észjárása, szellemes és szarkasztikus a humora. Az ő uralkodó bolygója is a Merkúr, amelynek köszönhetően a társalgás könnyedén megy neki még társaságban is. Ám amikor a hozzá igazán közelállókkal töltheti az idejét, hihetetlenül szórakoztató tud lenni.

3. Skorpió

A Skorpió humorérzéke csipetnyi veszélyt is takar. De valóban, mit is lehetne várni egy titokzatos és manipulatív csillagjegytől? Ha pár szóval jellemezni kellene, akkor az ő kenyere is szarkasztikus, intelligens humor. Lehet, hogy harapós, ám egyszerre bámulatos, hiszen a legtöbbször telitalálat, amit mond. Imádja ugratni a párját, ám azt már kevésbé kedveli, amikor a többiek őt  heccelik. A válasz sem marad el tőle…

4. Nyilas

A csillagjegyek bohócának is tekinthető a Nyilas, hiszen egyszerűen kedvére van, ha mindenkit megnevettethet maga körül. Ő a bulik lelke, függetlenül, hogy épp ötvenen vannak a szobában, vagy csupán két személyből áll a közönsége. Ám olykor nem árt óvatosnak lennie, hiszen az egyenes és őszinte humora többek számára polgárpukkasztó lehet. Kimondja, amiről úgy gondolja, vicces, ám arcátlansága olykor magával ragadja a többieket, s nem lehet mást tenni, mint vele együtt nevetni.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top