Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből szuper szülők lesznek

Néhány csillagjegy valójában erre született. Számukra a család jelent mindent. Igazság szerint könnyű a dolguk, hiszen azt tehetik, amit a legjobban szeretnek. Ők a legjobb szülők a horoszkóp szerint. Te köztük vagy?

Családot alapítani, s szülővé válni valójában nem is olyan egyszerű feladat. Vannak, akik erre a szerepre születtek, másoknak ugyanakkor nagyobb kihívást jelenthet megfelelni az elvárásoknak. Ezeknek a csillagjegy-párosoknak valójában nagyon könnyű a dolguk, feltételezve persze, hogy egymásra találnak. Ők ugyanis erősen inspirálják és motiválják egymást, s így nagyszerű szülővé válnak. Kiváló édesanyák, édesapák lesznek belőlük. Vajon te köztük vagy?

A Halak és az Ikrek mint szülők

A Halak nagyon érzelmes típus, így nem véletlen, hogy vágyik a családra, az összetartozásra, a szeretetre, s persze nagyon mély és kapcsolat fűzi a gyerekeihez. Kettőjük közül az Ikrek a szigorúbb szülő, de épp ez a kétféle hozzáállás teszi őket nagyszerű szülőkké, hiszen a gyerekek egészséges fejlődéshez szeretetre és következetességre is szükség van. A Halak–Ikrek szülőpáros mindig odafigyel a gyerekekre, s bizonyos határok között szabad kezet adnak nekik. Megengedik, hogy a gyerekek döntsenek a számukra fontos kérdésekben, miközben bármikor számíthatnak szüleikre, hiszen ők a háttérből támogatják őket. Gyerekeik érzelmi intelligenciája magas, az iskolában pedig a legjobb tanulók közé számítanak.

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb szülők a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb szülők a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A Skorpió és a Mérleg mint szülők

Míg a Skorpió az egyik legerőteljesebb személyiség, addig a Mérleg vele ellentétben kifejezetten vajszívű, nagyon sok szeretettel a szívében. Szülőként pontosan ezért egészítik ki egymást olyan jól, hiszen gyerekeiket fegyelemre, kitartásra, szenvedélyre, ugyanakkor empátiára, diplomáciára, harmóniára nevelik. A Skorpió-Mérleg páros nagyon hűséges egymáshoz, hiszen ez mindkét jegy alapvető tulajdonsága, párkapcsolatuk példaértékű lehet a gyerekek számára. A Skorpió inkább befelé forduló típus, míg a Mérleg nagyon nyitott a világra, s ezzel is különleges életszemléletre tanítják a gyerekeket. Tény és való, ők ketten a legjobban hozzák ki egymásból, és persze a gyerekekből is.

A Nyilas és az Oroszlán mint szülők

Az Oroszlán született vezető, a Nyilas pedig az önállóság szimbóluma is lehetne. Mindketten sikeresek a munkájukban, az életükben, sokat tesznek a másikért, szenvedélyt csempésznek a mindennapokban. Mindketten imádják az életet, vidámak, optimisták, jókedvűek, ezért az ő családjukban szinte mindig nagyszerű a hangulat. Gyermeki játékosságukat felnőttként sem veszítik el, nagyon szívesen töltik az időt a gyerekekkel, sokat bolondoznak velük. A kicsik vidám gyermekkort élhetnek meg, amely alapvetően fontos a sikeres felnőtt léthez. Szülőként példát mutatnak a feltétlen szeretetből és elfogadásból is, nem mellesleg a világ legeldugottabb részét is megmutatják a gyerekeknek.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top