Horoszkóp

Ilyen édesanyák a csillagjegyek. Rólad mit mond el a horoszkóp?

A horoszkóp szerint mindenki másban jó. Mindenki másként éli meg az anyaságot. S mindenkinek picit mást jelent a gyermekével való törődés. Ilyen édesanyák a csillagjegyek? Te is így érzed?

Édesanyának lenni talán a legcsodálatosabb „adomány”, amit nőként megélhetsz minden nehézségével és örömteli pillanatával együtt. Gyermeked iránt sosem múlik el a szereteted, s persze tőle is ugyanezt az önzetlenséget kapod.

S vajon miben vagy igazán különleges és más mint a többiek? A horoszkóp szerint ilyen édesanyák a csillagjegyek. Íme a legszebb és legértékesebb tulajdonságaid. Van mire büszkének lenned!

A Kos fáradhatatlan édesanya

Kos jegyű édesanyaként sosem kérnéd bébiszitter segítségét, talán a te édesanyádra bízod néha gyermekedet. Könnyű téged messziről kiszúrni az utcán, hiszen el nem engednéd a gyerek kezét. Vigyázol rá, a széltől is óvod, véded. Rajongsz érte, s persze nagyon szívesen töltöd vele az időt. Fáradhatatlanul gondozod, minden vele kapcsolatos teendőt egyedül intézel. S ha bár esténként hullafáradtan esel az ágyba, másnap újra teljes lendülettel koncentrálsz gyermeked boldogulására, boldogságára. 

A Bika megbízható édesanya

Bika jegyű édesanyaként a megbízhatóság szobrát kétségtelenül rólad mintázták. Mindenben és mindig számíthat rád gyermeked. Következetes, türelmes és rendkívül elszánt típus vagy. Szinte gyermeked születésétől fogva tudatosan felépített napirendet követsz, amin csak nagyon indokolt esetben változtatsz. Talán még a nyaralások kedvéért sem borítod fel a jól bevált rendszert. Néha kicsit kemény, szigorú és talán túlzottan is makacs lehetsz, de az biztos, gyermeked is ugyanilyen következetességgel és szorgalmas munkával valósíthatja meg a céljait. Erősen inspirálod őt.

Az Ikrek szórakoztató édesanya

Ikrek jegyű édesanyaként nem veszed túl komolyan az anyaságot, ami nem jelenti, hogy mindent megengedsz a gyereknek. Az viszont biztos, hogy játékos és vidám típus vagy. Szívesen töltöd az időt a gyerekkel, változatos programokat szervezel, hiszen nem tartozol az otthonülő típusok közé. Gyermekedre mint a legjobb barátodra tekintesz. Szuper születésnapi bulikat szervezel, nagyon szeretnek hozzátok járni a többiek. Tele vagy új ötletekkel, kifogyhatatlan az energiád, szívesen beszélgetsz a gyerekkel, s ezért ő nem ismeri az unalom fogalmát.

Mindenki másban jó... (fotó: Getty)

Mindenki másban jó… (Fotó: Getty)

A Rák gondoskodó édesanya

Rák jegyű édesanyaként te lehetnél az anyukák gyöngye. Örömet lelsz a gondoskodásban, imádod a gyermekedet, minden tőled telhetőt megteszel érte. Szívesen sütsz finomabbnál finomabb sütiket az oviba, a gyerekbulikra. Imádod a gyerekedet, nem vagy vele szigorú, igaz, túlzottan következetes sem. A szeretet a legfontosabb nevelési elved, s arra törekszel, hogy soha ne csalódjon benned. Igaz, nagyon aggódó anyuka vagy, s ezzel a folytonos ellenőrzési kényszerrel később inkább a gyereked idegeire mehetsz. Az viszont kétségtelen, hogy a kapcsolatotok sosem szakad meg.

Az Oroszlán büszke édesanya

Oroszlán jegyű édesanyaként nagyon büszke vagy a gyerekedre. Meggyőződésed, hogy ő a legjobb, a tökéletes – minden hibájával együtt. Szívesen beszélsz róla az ismerősöknek is. Mindenből a legjobbat akarod adni a gyereknek, de meglehetősen magas elvárásokat támasztasz elé. Lelkesedéseddel, nagylelkűségeddel, a feltétlen szeretettel inspirálod is őt. Hajlamos lehetsz azt gondolni, de jobban tudod, mire van a leginkább szüksége, s ezért sokszor helyette döntesz. Érdemes bíznod benne, s kikérned gyermeked véleményét is. 

A Szűz figyelmes édesanya

Szűz jegyű édesanyaként hajlamos lehetsz túlságosan is körülményes lenni, mert időnként tényleg túlbonyolítod a dolgokat. Gyermeked életének minden pillanatát kontrollálni akarod, egyszerűen tudnod kell, hogy akkor is jól van, amikor külön töltitek az időt. A legjobbat akarod neki, s a lehető legtöbbet kihozni belőle, ezért mindenféle csoportba, tanfolyamra, különórára íratod a gyereket, hogy minél több dologban próbálhassa ki magát. Nem vagy szigorú édesanya, segíted őt, motiválod őt. S szereted annyira, hogy hagyod kibontakozni, érvényesülni a személyiségét.

Ilyen édesanyák a csillagjegyek a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ilyen édesanyák a csillagjegyek a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A Mérleg igazságos édesanya

Mérleg jegyű édesanyaként te hagyod a gyereket kibontakozni. Már kicsi korától önállóságra szoktatod. Igazság szerint picit kényelmes anyuka vagy, s valójában a saját dolgodat könnyíted meg ezzel a hozzáállással. Jól teszed, hiszen nincs okod aggódni, gyermeked nagyon jól boldogul az életében, s megállja a helyét kisgyermekként is. Könnyen beilleszkedik a közösségekbe, szeretik őt a többiek. Nagyon boldog gyermek, aki élvezi a szabadságot, a bizalmat. S azt is tudja, hogy minden gondját őszintén megbeszélheti veled.

A Skorpió stílusos édesanya

Skorpió jegyű édesanyaként bámulatosan egyedi az ízlésed. A többi anyuka biztosan irigyen figyel a mindig szuper stílusosan öltöztetett gyerekedre. Pontosan érzed, mi áll igazán jól neki, s mindenkor nagyszerű érzékkel állítod össze a ruhatárát. Ugyanakkor óvod és félted is, minden lépéséről tudni szeretnél. Igazság szerint nem mindig tesz boldoggá a gondolat, amikor más gyerekekhez megy buliba vagy játszani. Néha kicsit ijesztőnek tűnhetsz, mert nem érti, miért baj, hogy másokkal is barátkozik. Tényleg, miért baj?

A Nyilas független édesanya

Nyilas jegyű édesanyaként a gyerek mellett sem adod fel az álmaidat. Önállóságra neveled, viszed őt is az utazásokra, hiszen nem szereted a korlátokat, függetlenségedet a gyereknevelés közben is meg akarod tartani. Neked biztosan akad bébiszittered, akire rábízhatod a gyereket. Nagyon jól megszervezed a saját és az ő életét is. Az is biztos, hogy a gyerek nagyon gyorsan fogékony lesz az újdonságokra, a változásokra, az egész világra, s ezért sem okoz neki gondot a barátkozás, az ismerkedés, az új társaságba illeszkedés.

Vannak, akik nagyon komolyan veszi az anyaságot... (fotó: Getty)

Vannak, akik nagyon komolyan veszi az anyaságot… (Fotó: Getty)

A Bak a valódi édesanya

Bak jegyű édesanyaként a hagyományokat követed a gyereknevelésben is. Mindent megteszel a gyerekedért, örömmel gondozod, segíted őt. A munka mellett rohansz az óvodába, iskolába, a különórákra, este mesével kívánsz jó éjszakát. Nagyon tudatosan építed a gyermeked életét, mindig és mindenben kiállsz mellette. Gyermeked pedig pontosan tudja, mennyire szereted őt, s mit jelent a számodra. Nem erőltetsz rá semmit, a saját példamutatásodon keresztül neveled őt az életre.

A Vízöntő egyedi édesanya

Vízöntő jegyű édesanyaként mindent egyszerre szeretnél. Egyszerre akarsz tökéletes munkaerő és tökéletes anya lenni. Ugyanakkor magadra is szánsz időt, a hobbid éppúgy fontos, mint a család. Persze, te képes vagy egyszerre több dolgot is csinálni: lebeszéled a munkahelyi feladatokat telefonon, közben meg a gyerek házi feladatát ellenőrzöd. Mindenképpen próbáld elfogadni, hogy nem lehetsz mindenben tökéletes, és valójában nem is kell. Elég, ha a tőled telhető legtöbbet adod, nem kell megszakadnod a karrier és az anyaság teendői között.

A Halak az anyáskodó édesanya

Halak jegyű édesanyaként nem veszed túl komolyan magad. Inkább élvezni akarod az anyaság minden pillanatát. Gyereked mellett a saját lelkedre, a saját igényeidre is figyelj. Érzékeny típusként mindig tudod, mire van szüksége a gyereknek. Hajlamos lehetsz túlzottan is anyáskodni a gyerek fölött, s ez kicsi korban csöppet sem baj, de a kamaszként lázadni fog ellened. Csak fogadd el az idő múlását, és vedd észre, minden kornak megvan a maga szépsége…

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top