Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek bámulatosan gyorsan vág az esze

Ezeknek a csillagjegyeknek bámulatosan gyorsan vág az eszük. Nemcsak okosak, intelligensek, de azonnal tudják, mi a legjobb reakció és válasz. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

Az intelligencia számos módon mutatkozhat meg: hangzatos riposztok, helyes döntések, humor, memória vagy villámgyors észjárás formájában, s ezek nem feltétlenül járnak együtt. A következő három csillagjegy a legintelligensebbek közé tartozik, nekik ugyanis vág az eszük, mint a borotva.

1. A Kos

intelligens okos csillagjegyek kos horoszkópA Kos villámgyorsan dönt, pillanatok alatt átlátja a helyzeteket, és ennek megfelelően cselekszik. Jól tudja, ha túlgondolja a dolgokat, nem a helyes döntést fogja meghozni. A dolog másik oldala viszont, hogy épp a gyors gondolkodása okán sokszor előbb beszél, és csak utána elmélkedik, ezért bár roppant csattanós válaszokat tud adni, és percek alatt lesöpri a színről vitapartnerét, sokszor akaratlanul is megbánthat másokat.

intelligens okos csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek elképesztően vág az eszük (iStock)

2. A Nyilas

Ennek a 3 csillagjegynek bámulatosan gyorsan vág az eszeA Nyilast két dolog jellemzi: mindig megtartja a humorérzékét, és bármilyen körülmények között feltalálja magát. Intelligenciájával, szellemességével, finom humorával bármilyen akadályt képes megugrani. Ha valamit mégsem tudna igazán, egyszerűen improvizál, bámulatos ügyességgel pótolja a szűkös forrásokat. Ha félsz az utazástól, őt vidd magaddal, hiszen amellett, hogy nagyon szórakoztató útitárs, talpraesetten navigál bármilyen szituációban.

3. Az Ikrek

intelligens okos csillagjegyek ikrek horoszkópA villámgyors észjárású Ikrek a másodperc töredéke alatt előáll a leghasznosabb mentőötlettel, ha épp minden helyzet rosszra fordul. Rendezvényszervezésnél nagy kincs a barátsága, hiszen olyan szuper ötleteket talál ki, melyekkel az utolsó pillanatban is meg tudja menteni a bulit, sőt előre kiszagolja a potenciális veszélyforrásokat, és még a nagyobb baj előtt elhárítja azokat. Könnyed és rugalmas, nem véletlenül híres az eszéről.

(The Mind’s Journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top