Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szuper intelligensek

Ezek a csillagjegyek kifejezetten intelligensek. Nemcsak nagyon könnyen és gyorsan tanulnak, amivel egyidejűleg a lexikális tudásuk is széles körű, hanem születetten is fejben élő, gondolkodó típusok. Könnyedén átlátják a problémákat, az összefüggéseket, a legapróbb részleteket is. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek szuper intelligensek. Te is köztük vagy?

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

intelligens csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz precíz és alaposan, könnyen és nagyon szívesen tanul. Folyamatosan fejleszti magát és a tudását, maximalizmusa okán mindig úgy érzi, van még hová fejlődnie. Olyan dolgokat lát, amiket senki más. Előtte a legapróbb részlet sem maradhat titokban. Ő csak rápillant a legjobb barátjára, és máris tudja, mivel segíthet rajta. A legapróbb változásokat és rezdüléseket is észreveszi, roppant éles eszű és éles szemű.

A Bak (december 20. – január 19.)

intelligens csillagjegyek bak horoszkópA Bak mindenkor valamilyen új tudás vagy információ után kutat, akár az interneten, akár a könyvtári szakirodalomban. Folyamatosan fejleszti a tudását, az ismereteit, és függetlenül attól, hogy véletlenszerű tényekről, érdekességekről, esetleg komoly témákról esik szó, mindenkor ő mondja a tökéletes a válaszokat. Kétségtelenül bámulatosan intelligens, viszont időnként hajlamos lehet lenézni a szerinte nála kevésbé jól teljesítőket.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

intelligens csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő intelligenciája abban fogható meg a leginkább, hogy ő mindenki mástól eltérően tekint a világra. Éles eszű, nagyon okos, a gondolkodásmódja egészen egyedi, tudásszomja csillapíthatatlan. Igazi feltaláló és kreatív elme, nem mellesleg mindent és mindenről tudni akar, ezért átlagon felül tájékozott. Folyton olvas, az internetet bújja, minden problémára képes megoldást találni.

Your Tango Borítófotó: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top