Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legprűdebbek

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál prűdebbek. Vajon miért jellemzi őket így a horoszkóp? Mi az, amiben visszafogottabbak, távolságtartóbbak, mint a többi csillagjegy? Minden részlet kiderül. Te is köztük vagy?

A Bak ragaszkodik a hagyományokhoz

prűd csillagjegyek horoszkópA Bak az egyik legprűdebb csillagjegy, de nem abban a tekintetben, hogy aszexuális lenne, vagy hiányozna belőle a szexuális érdeklődés. Inkább abban az értelemben gondolkodik egyszerűen, hogy szerinte a kémia vagy megvan egy kapcsolatban, vagy nincs, köztes lehetőségek nem léteznek. A hálószobában sem szívesen kísérletezget, a jól bevált és megszokott érintésekhez, mozdulatokhoz ragaszkodik. Pedig csöppet sem unalmas szerető, de úgy van vele, minek változtatni azon, ami jól működik. Nem feszegeti a határokat, szerinte a komfortzónában maradni sokkal izgalmasabb, mint vad és őrült pózokat próbálgatni.

A Szűz az egyik legprűdebb csillagjegy

prűd csillagjegyek szűz horoszkópA Szűzről az a hír járja, ő a legprűdebb és a legvisszafogottabb csillagjegy. A valóság azért ennél jóval árnyaltabb. Létezik egy vadabb oldala is, amit persze inkább jó mélyen elrejt magában, mert tény és való, alapvetően inkább szégyenlős típus. Annak ellenére, hogy szívesen kacérkodik, nem igyekszik folyton azon, hogy magára hívja mások figyelmét. Ő is a hagyományok híve, szereti az udvarlásnak megadni a módját, lassan, lépésről lépésre halad a hódítás, a csábítás útján. Viszont amikor képes lerázni magáról a szégyenlősséget, és nem azzal foglalkozik, mit gondolnak róla mások, akkor felfedi mélyen rejtett oldalát. Ehhez persze a bizalmát kell elnyerni, az átváltozás ugyanakkor döbbenetes erejű, és persze nagyon izgalmas is.

A Bika mély kapcsolatra vágyik

prűd csillagjegyek bika horoszkópA Bika a legérzékibb csillagjegyek egyike. Bámulatos szerető, nagyon odaadó csillagjegy, aki többre értékeli a mély és érzelmes párkapcsolatot a szexnél. Inkább zavarba jön, mintsem lázba hoznák őt a szokatlan szexuális pózok, leginkább lágyságra, érzékenységre, finom és érzelmes érintésekre, mozdulatokra vágyik. Az ölelkezés minden szónál többet jelent neki, amihez még csak ágyba sem kell bújni, de nála az előjáték egyik eszköze is ez. A hálószobában a szenvedély, a lángolás helyett inkább párja érzéseire kíváncsi. Nos, ő abban az értelemben igazán prűd csillagjegy, ha választania kell a gátlástalan szex és az érzékiség között, biztosan az utóbbi mellett szavaz.

A Vízöntő az intelligens szex híve

prűd csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő szereti a változatosságot, az izgalmakat. Ő az egyik legintelligensebb csillagjegy, ezért nem véletlen, hogy partnerében is hasonló értékeket keres. Az is igaz, a fantáziája félig-meddig piszkos, viszont a helyzettől függ a leginkább, mennyire engedi szabadjára az érzékeit. A hálószobában is változatosság, az újdonság híve, mégsem próbálkozik folyamatosan és gátlástalanul. Kifejezetten izgalmas szerető, de nem a szex megszállottja. Akkor sem esik kétségbe, amikor hetek vagy hónapok múlnak el az életéből szex nélkül. Prűdnek talán ez utóbbi tulajdonságáért nevezhető.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top